V Kmetijski zadrugi sprejem za Sama Petjeta

31.10.2014 | 13:30

V Kmetijski zadrugi sprejem za Sama Petjeta
V Kmetijski zadrugi sprejem za Sama Petjeta

Metlika - V Kmetijski zadrugi Metlika so pripravili sprejem za Sama Petjeta z Radovičev pri Metliki, dvakratnega evropskega prvaka v kick boksu, evropskega prvaka v tajskem boksu in prvaka v združenju FFC (Final fight champion). Naslove si je 22-letni Petje prislužil v zadnjih dveh letih.

V Kmetijski zadrugi niso Petjetu pripravili sprejema zgolj zato, ker mu napovedujejo še bleščečo kariero, temveč tudi zategadelj, ker so njegov sponzor. Mladi Samo je čestitke sprejel od mnogih, ki so se udeležili sprejema, še posebej pa sta mu čestitala direktor Kmetijske zadruge Metlika Jože Cajnar in metliški župan Darko Zevnik. S športnikom se je o njegovih uspehih pogovarjala Simona Žugelj Cajnar, na lahkoten način pa je njegovo otroštvo predstavila mama Marija.

V krajšem kulturnem programu so nastopili kvintet Dolc ter plesalca Urška Bahor in Tit Šober ter njuna mentorja Larisa Husič in Gašper Toman.

Samo je delil tudi avtograme, ki so jih bili še posebej veseli otroci, ki trenirajo tajski boks v klubu Gym direct v Metliki.

Besedilo in fotografije: M. B.-J.

Galerija

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava