kronika

Umrla je Elka Strojan

2.4.2015 | 13:05 | M. M.

Elka Strojan (Foto: T.J.G., arhiv DL)

Elka Strojan (Foto: T.J.G., arhiv DL)

Ambrus - Sinoči je umrla Elka Strojan, poročajo mediji. Zaslovela je v medijsko izpostavljenih peripetijah družine Strojan, ki se je morala iz Ambrusa preseliti v Roje pri Ljubljani.

Elka naj bi umrla zaradi popuščanja srca, zadnjih sedem mesecev je preživela na invalidskem vozičku, še piše na spletni strani Slovenskih novic. Svojci se bodo od nje poslovili v soboto.

‹ nazaj

Komentarji (4)

2.4.2015 20 (20) (0)OceniJanez 
Vsak dan v Sloveniji svojo življensko pot sklene nekaj 10 ljudi, po večini poštenih, marljivih in delovnih, pa vesti o njihovem odhodu ne objavite, tako da mi prosim razložite po kakšnem ključu se je dotična znašla na prvi strani?
2.4.2015–1 (0) (1)Ocenimiro 
Sožalje družini in naj počiva v miru.
2.4.2015–5 (0) (5)OceniRomkinja 
Če bodo tebe dragi Janez na silo odselili iz doma s tako poceduro za katero je vedela cela Evropa bodo tudi tvojo smrt objavili. Dejstvo je, da se iz reveža večina dela norca. Tudi ti boš enkrat umrl in to tako, da si ne boš mogel dati v usta hrano. Na onem svetu bo bog štel dobra dela, a slaba tudi.
3.4.2015 3 (3) (0)Ocenimahadralo 
men je bla faca drgač....ona in njen dormeo na internetu.....mlada je umrla,kj čmo tk je život,moja soseda umrla 33let imela ,dvoje majčkenih je pustila,rak jo je, tega neče objavit a?pa poštena delavka bila....

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava