posavje

Terme Čatež imajo nogometno igrišče

18.6.2015 | 15:30 | M. L.

Današnja konferenca za novinarje. (Foto: M. L.)

Današnja konferenca za novinarje. (Foto: M. L.)

Jure Pezdirc (Foto: M. L.)

Jure Pezdirc (Foto: M. L.)

Preizkus novega igrišča. (Foto: M. L.)

Preizkus novega igrišča. (Foto: M. L.)

Čatež Ob Savi - V Termah Čatež so danes predstavniki te gospodarske družbe in beograjskega nogometnega kluba Crvena zvezda predstavili dosedanje in prihodnje sodelovanje. Konferenco za novinarje so organizirali na novem nogometnem igrišču Term, ki bo uporabno celo leto.

»Naši cilji so jasni. Terme Čatež poleg zdravstvenega in družinskega turizma razvijajo tudi športni turizem,« je dejal Jure Pezdirc, direktor prodaje Term Čatež. Po njegovih napovedih bo letos v čateškem turističnem središču na pripravah 15 ekip.

Med športnimi klubi, ki so izbrali za priprave omenjeni čateški teren, je beograjska Crvena zvezda. Ta nogometni klub bo tudi organiziral naslednje leto v Termah Čatež svoj nogometni kamp, ki bo gostil otroke in mladostnike s širšega območja.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović je zelo pohvalil odločitev čateške družbe, da zgradi nogometno igrišče. Kot je rekel, je igrišče v neposredni bližini hotela idealna možnost za vadbo.

Kapetan Crvene zvezde Savo Pavičević je povabil še druge ekipe, naj pridejo v Terme Čatež. »Kdor pride v Terme Čatež, postane šampion,« je rekel Pavičević in pri tem omenil zmago, ki jo je njegov klub pred časom dosegel takoj po vrnitvi s priprav na Čatežu ob Savi.

Alenka Mokrovič Pogačar, svetovalka uprave za marketing Term Čatež, je omenila poleg tukajšnjih nogometnih športnih površin še druge možnosti za šport in rekreacijo, zlasti plavanje. Kot je povedala, bodo poleti prišli sem na priprave poleg nogometašev še predstavniki nekaterih drugih športov.

‹ nazaj

Galerija (12)

IMG_6656 Terme (1)
IMG_6656 Terme (11)
IMG_6656 Terme (12)
IMG_6656 Terme (13)
IMG_6656 Terme (14)
IMG_6656 Terme (15)
IMG_6656 Terme (3)
IMG_6656 Terme (4)
IMG_6656 Terme (6)
IMG_6656 Terme (7)
IMG_6656 Terme (8)
IMG_6656 Terme (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava