kronika

Pogrešajo Anico Jalovec z Drnovega

15.7.2015 | 09:50 | B. B.

Anica Jalovec

Anica Jalovec

Policisti Policijske postaje Krško so bili včeraj zvečer obveščeni, da svojci pogrešajo 61-letno Anico Jalovec z Drnovega. Z doma na Drnovem je odšla peš, nazadnje pa naj bi jo opazili včeraj okoli 12. ure v Mrtvicah. Anica Jalovec je visoka okoli 160 centimetrov in ima krajše lase rjave barve. Zaradi zdravstvenih razlogov ima težave pri hoji. Oblečena je bila v črne hlače, rdečo ali svetlo rjavo majico in obuta v natikače.

Policisti so takoj po obvestilu pričeli izvajati aktivnosti za izsleditev pogrešane osebe, vendar je do tega trenutka še niso našli. Včeraj začeto iskalno akcijo danes nadaljujejo. 16 policistov policijskih postaj Brežice in Krško, vodniki službenih psov Postaje vodnikov službenih psov Novo mesto, pet vodnikov reševalnih psov iz Posavja skupaj z občani pregledujejo območje Drnovega, Mrtvic in širše območje kraja Brege. Območje bo pregledano tudi s pomočjo policijskega helikopterja.

Prosimo vse, ki bi pogrešano opazili ali karkoli vedo o njenem izginotju, da to takoj sporočijo policistom na številko 113.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava