kronika

Huda nesreča v Črmošnjicah - motorist umrl, sopotnica hudo ranjena

16.7.2015 | 19:10 | M. K., B. B.

Policisti na kraju nesreče v Črmošnjicah (Foto: S.Š.)

Policisti na kraju nesreče v Črmošnjicah (Foto: S.Š.)

V Črmošnjicah, občina Semič, se je danes ob 16.29 uri zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena motor in osebni avto. 61-letni motorist je na kraju nesreče podlegel poškodbam,  njegova 60-letna sopotnica na motorju pa je bila huje poškodovana.

Reševalci ZD Črnomelj so jo oskrbeli na kraju nesreče, z ekipo Enote helikopterske nujne medicinske pomoči pa je bila nato prepeljana v UKC Ljubljana.

Poškodovana je tudi 25-letna voznica osebnega avtomobila, ki so jo so odpeljali v novomeško bolnišnico.

Gasilci PGD Črnomelj in Črmošnjice so pomagali reševalcem pri oskrbi in prenosu ponesrečene, zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator na osebnem vozilu in motorju, pripravili varovanje za pristanek helikopterja in počistili razlite motorne tekočine na cesti.

Na kraju nesreče, ki se je zgodila na regionalni cesti Dolenjske Toplice-Črnomelj, so preiskovalna sodnica, okrožni državni tožilec in policisti, ki ugotavljajo okoliščine oz. vzrok prometne nesreče.

Policija naproša vse morebitne očividce nesreče, naj za razjasnitev okoliščin pokličejo na telefonsko številko 113.

Trčili trije

Dopoldne ob 9.46 se je v ulici Nad mlini, v Novem mestu, zgodila prometna nesreča z udeležbo treh osebnih vozil. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na enem od vozil in usmerjali promet do prihoda policistov. Poškodovanih ni bilo.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava