dolenjska

Končno drugačna podoba okolice avtobusne postaje?

13.8.2015 | 14:40 | M. M., foto: FB stran MO Novo mesto

Končno drugačna podoba okolice avtobusne postaje?

Novo mesto - »Dela so se začela. Najemna pogodba je z lastnikom tega nedokončanega gradbišča podpisana. Dolgoletna izpostavljena novomeška črna točka se spreminja v nekoliko svetlejšo,« so na kratko danes zapisali na FB straneh mestne občine Novo mesto.

Omenjena gradbena jama ob avtobusni postaji je po letih samevanja in stečaju Reala prešla v roke DUTB, novomeški župan Gregor Macedoni pa je nedavno povedal, da se z DUTB dogovarjajo za brezplačen najem tega zemljišča, da ga bodo lahko vsaj uredili (zasadili kakšno drevo in postavili klopi).

‹ nazaj

Galerija (3)

Končno drugačna podoba okolice avtobusne postaje?
Končno drugačna podoba okolice avtobusne postaje?
Končno drugačna podoba okolice avtobusne postaje?

Komentarji (15)

13.8.2015–2 (0) (2)OceniJan 
KONČNO se nekaj premika na bolje. Je pa to na žalost še vedno svetlobna leta od celostne rešitve.
13.8.2015 2 (2) (0)OceniFerluci 
Najbolje bi bilo, da bi celo avtobusno postajo zasuli. Pa še tisti vagon ob Krki.
14.8.2015 1 (1) (0)OceniUI 
V tisti luknji bi sadili drevesa in postavljali klopi, a so normalni? Torej imajo v planu, da bo tako ostalo še desetletja? Kdaj bomo dočakali povsem novo postajo?!? Vsak cent, ki se ga nameni za "obnovo" tiste podrtije, sramote mesta, je vržen stran!
14.8.2015 1 (2) (1)Ocenihemeroid 
Vau do zdaj jim je uspelo odstraniti avtohtono rastlinje takoimenovani podgorski ponos v botaniki imenovan kot Ambrozija. In zdaj je to to. Zadeva je urejena in karavana gre dalje.... Ljudje se bodo trkali po prsih kaj je bilo narejeno, a luknja za odlaganje smeti ostaja ter estetsko oblikovana ograja s plakati od Modrijanov, Čukov in ostalih biserov tudi.
14.8.2015 2 (3) (1)OceniPrepozno 
V prejšnjih letih so ob cestah redno kosili Ambrozijo. Letos je ne. Res je zaradi vremena vzcvetela nekaj pozneje in manj obilno, ampak če se ne pokosi pravočasno, je bo spet drugo leto za izvoz. Ampak kaj pa briga občinsko oblast, če se bodo občani dušili v cvetnem prahu najalergenejše evropske rastline.Važno, da je denar za klopce. Na katerih bomo očitno sedeli v gasmaskah.
16.8.2015Ocenijohan 
Kdo je lastnik avtobusne postaje? Na ploščadi so parkirani avtobusi z reg. KK, mestni avtobusi pa,ko opravljajo javni prevoz v NM stojijo ob odmorih na strani izpostavljeni za poškodbe. Mestna občina pa nič...., Kdo bo naredil red ?
23.8.2015Oceniroman 
mimgrede a so že kej nardil (tole zasul) al je vse samo pri besedah in trkanjih po prsih?
23.8.2015 1 (1) (0)OceniPredlog 
Čakajo, da ambrozija spet prekrije luknjo. Bomo imeli svojo malo mestno strupeno džunglo. Semena je dost, ker ob cestah še vedno ne kosijo. Predlagam občinskemu svetu, da Novo mesto na naslednji seji preimenuje v Ambrozijevo.
25.8.2015 4 (4) (0)Ocenijožica 
tresla se je gora, rodila se je miš.... veliko besed nič dejanj. vse je še po starem in tako bo še naslednjih 20 let,a folk se je že šopiril kaj vs eje že naredila ta nova ablast
26.8.2015 1 (1) (0)OceniFirbec 
Kaj je to nova oblast ? Kje je to ? Sedaj so zginili še iz medijev !

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava