kronika

V Prečni zasilno pristalo letalo; zapeljala mu je čez nogo

4.9.2015 | 07:05 | M. K.

Na prečenskem letališču (Foto: arhiv; TJG)

Na prečenskem letališču (Foto: arhiv; TJG)

Na letališču v Prečni pri Novem mestu je včeraj ob 10.44 uri zaradi težav z motorjem zasilno pristalo dvosedežno motorno letalo. Potnika in letalo pri pristanku niso bili poškodovani. Na kraju dogodka so bili preventivno poklicni gasilci GRC Novo mesto. O dogodku so bile obveščene tudi ostale pristojne službe.

Nesreča avtomobila

Ob 11.50 se je v bližini naselja Jelovec v občini Sevnica v prometni nesreči osebnega vozila lažje poškodovala ena oseba. Gasilci PGD Sevnica so požarno in protinaletno zavarovali kraj nesreča in odklopili baterijo na osebnem vozilu. Reševalci NMP ZD Sevnica so dve osebi prepeljali na preventivni pregled v ZD Sevnica, lažje poškodovano osebo pa v SB Celje.

Zapeljala mu je čez nogo

Ob 15.45 je v naselju Log, občina Sevnica voznica z osebnim vozilom zapeljala čez nogo občana. Reševalci NMP ZD Sevnica so poškodovanega oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Padel kolesar

Ob 12.13 je na Rimski cesti v Čatežu ob Savi padel kolesar in se poškodoval. Reševalci NMP ZD Brežice so poškodovanega oskrbeli in prepeljali v SB Brežice.

S helikopterjem v UKC

Ob 19.00 je dežurna ekipa Helikopterske nujne medicinske pomoči s helikopterjem LPE iz ZD Brežice, prepeljala poškodovano osebo v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Gorelo na Sovinku

Ob 21.04 je v romskem naselju Sovinek, občina Semič, gorel stanovanjski bivalnik velikosti 8x3 metre. Gasilci PGD Semič so požar pogasili in pregledali notranjost ter okolico. Ogenj je uničil bivalnik in opremo. Preiskavo požara bodo naredili policisti PU Novo mesto.

Odpirali avto

Ob 17.10 so gasilci PGE Krško na Cesti krških žrtev v Krškem s tehničnim posegom odprli vrata osebnega vozila.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava