kronika

Smrtna nesreča na tirih na Otovcu; danes brez elektrike

2.11.2015 | 07:05 | M. K.

Simbolna slika (foto: arhiv)

Simbolna slika (foto: arhiv)

Na železniški postaji Otovec, občina Črnomelj, je danes zjutraj ob 5.21 uri vlak povozil starejšo osebo. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so poškodovanemu nudili prvo pomoč, vendar je oseba na kraju umrla. Na kraj nesreče so bili napoteni tudi gasilci PGD Črnomelj, vendar njihova pomoč ni bila potrebna.

Včeraj ob 10.17 je posredoval helikopter HNMP LPE z dežurno ekipo v Metliki, od koder so v UKC Ljubljana prepeljali obolelo osebo.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 11.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GRIBLJE, TP DOL. GRIBLJE.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča, da bo danes od 8.00 do 10.00 ure prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠENTJOŠT.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško, nadzorništvo Krško okolica obvešča odjemalce, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del prekinjena dobava električne energije na območju TP Armeško med 8. in 12.30 uro ter Stolovnik, Stolovnik Armeško in Slapšak med 8. in 8.30 uro in med 12. in 12.30 uro; na območju TP Krško Dalmatinova pa med 10.30 in 12.30 uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava