dolenjska

Kolesarji prirejajo dobrodelni pohod za vrtčevske poganjalčke

3.11.2015 | 08:40 | M. M.

Kolesarji prirejajo dobrodelni pohod za vrtčevske poganjalčke

Novo mesto - JB center v soboto organizira pohod za dober namen. Organizator s Primožem Šegino na čelu bo v Novo mesto pripeljal druščino izjemnih kolesarskih imen, od Marka Kumpa, Kristijana Korena, Janija Brajkoviča, Luke Mezgeca, Grege Boleta, Primoža Rogliča, Jana Polanca, Luke Pibernika, Simona Špilaka do mnogih drugih, so sporočili iz KK Adria Mobil.

Pohod bo v soboto, 7. novembra, ko bodo kolesarji zamenjali kolesa za pohodne palice in se skupaj z vami odpravili na pohod za dober namen! Za koga? Za najmlajše otroke Vzgojno varstvenega zavoda Pedenjped, Novo mesto.

Denar, zbran z licitacijo podpisanih dresov naših kolesarskih zvezdnikov ob prihodu na cilj ter iz naslova prostovoljnih prispevkov, bodo namenili spodbujanju gibalnega razvoja predšolskih otrok. V akcijo bo vključen tudi JB Center, ki bo Pedenjpedovim malčkom dobavil poganjalčke in kolesa za njihove prve kolesarske »podvige« na poti do največjih zmag, so zapisali v vabilu.

Štartnine ni, pohod pa se bo v soboto ob 12. uri začel pred JC centrom v Novem mestu in bo potekal preko Ždinje vasi do Trške gore, cilj bo predvidoma med 15. in 16. uro pri zidanici Colnar. Kot omenjeno, bo tam stekla še licitacija podpisnih kolesarskih dresov, na clju pa bodo zbirali tudi prostovoljne prispevke. Program bo vodil Robert Erjavec.

Na startu, ob trasi in cilju bo organizator poskrbel za brezplačno hrano in pijačo pohodnikov, po zaključku pa tudi brezplačen prevoz domov s kombiji.

Prijave zbirajo na e-naslovu: jure.zrimsek@siol.net ali FB strani JB centra.

‹ nazaj

Komentarji (6)

3.11.2015 3 (3) (0)Ocenipohodnica 
Vinogradniško društvo Trška gora pa v soboto prireja svoj jubilejeni pohod po Trško gori. A morajo biti v Novem mestu res dvakrat na leto po dva pohoda isti dan (to soboto in drugo soboto v septembru), vmes pa praznina ?
4.11.2015–2 (0) (2)OceniHecna si 
Pohodnica, boš ti nase prevzela delo koordinatorke dejavnosti nekaj 100 društev ki delujejo v občini? Ali pa misliš, da mora vsak ki nekaj organizira najprej poklicati v vseh nekaj 100 društev, če imajo tudi oni ta dan kaj v planu? Daj, ne bodi hecna, no.
4.11.2015 2 (2) (0)Ocenipohodnica 
Hecna si, res si hecna. Pohod vninogradniškega društva bo letos že sedmi po vrsti, tradicionalno vsako prvo soboto v novembru, pohod za srce, ki je tradicionalno drugo soboto v septembru, je bil letos že osemnajsti. Torej vsekakor ni potrebno klicariti društva po njihovem načrtu, temveč je dovolj, da živiš v določenem okolju in si tudi vsaj nekoliko vpet v dogajanje v njem.
4.11.2015–1 (0) (1)OceniHecna si 
Društev je v občini nekaj sto in vsaj nekaj deset jih prireja pohode. Ne samo tista dva katera poznaš ti, ampak še mnogo drugih, ki potekajo skozi vse leto. Kje je torej problem?
4.11.2015 1 (1) (0)Oceninekaj sto ? 
No, ni jih ravno nekaj sto ! A res ne gre brez pretiravanja ?
5.11.2015Oceninn 
In v čem je sploh problem? Greš na tist pohod ki ti odgovarja.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava