Nagradne igre

IMAMO SE RADI Z DOLENJSKIM LISTOM

Pošljite nam posnetke z Dolenjskim listom in se potegujte za nagrade! Pripišite tudi valentinovo sporočilo. Dobra sodelavca, Silvo in Danica iz picerije Go-Go, sporočata: Ljubezen gre skozi želodec!

Pošljite nam posnetke z Dolenjskim listom in se potegujte za nagrade! Pripišite tudi valentinovo sporočilo. Dobra sodelavca, Silvo in Danica iz picerije Go-Go, sporočata: Ljubezen gre skozi želodec!

Bliža se valentinovo, praznik zaljubljenih, ko si še posebej izkazujemo ljubezen in drug drugemu povemo, da se imamo radi. Tudi na Dolenjskem listu želimo širiti ljubezen, zato vam dajemo priložnost, da skupaj obeležimo ta dan.

Na e-naslov info@dol-list.si nam pošljite vašo fotografijo z ljubljeno osebo (t.i. selfie s partnerjem, otrokom, vnukom,…) in časopisom Dolenjski list. Pripišite tudi vaše valentinovo sporočilo, voščilo z dobrimi željami.

Akcijo bomo spremljali na našem spletnem portalu www.dolenjskilist.si in na naši fb strani. Uredništvo bo najbolj izvirne fotografije objavilo tudi v tiskani izdaji Dolenjskega lista.

Oseba, ki jo imate radi, bo prav gotovo vesela objave voščila, oba pa bosta z nekaj sreče prejela vstopnici za kopanje v termah. Med vsemi sodelujočimi bomo namreč 15. februarja izžrebali pet bralcev, ki prejmejo po dve vstopnici za kopanje.

Dopolnjena objava 15. februarja:

Nagrajence naše nagradne igre smo danes objavili na spletnih strani Dolenjskega lista.

‹ nazaj

Galerija (14)

Učenci 8. in 7. razredov OŠ Center Novo mesto: Čestitamo našima učiteljema Nuši More za srebrno Bloudkovo značko in Rolandu Grahu za bronasto. Če bomo izžrebani, jima poklanjamo nagrado!«
Prijateljici Lara in Laura skupaj z Dolenjskim listom: »Iz srca vam želimo veselo valentinovo!«
Za namen nagradne igre Imamo se radi z Dolenjskim listom pošiljam fotografijo Franca in Slavke Turk z Rateža, ki sta naročnika Dolenjca od leta 1955.
Tudi brata Strojin z Otočca rada bereta Dolenjski list, ki je pri hiši od leta 2000.
 Robert in hčerkica Iza iz Novega mesta.
Bralca Marija in Rado vsak četrtek skupaj prebereva Dolenjski list.
Tudi Nejc Rajer iz Žabje vasi Dolenjca vzame v roke, ce le ima kaj časa. Na fotografiji pozira tudi prijazna nemška ovčarka Kali, ki je prava čuvajka otrok.
Mateja Travižan iz Dol. Kamenc je rada na tekocem z novicami, zato prebira Dolenjski list, druzbo pri tem pa ji dela stirinozni prijatelj Riki.
Lepo in spoštovano Valentinovo 2016 vam želiva, da čim prej v toplice bi jo mahnila...
...Albert in Marija
Helena in Alojz Murgelj z Otočca z Dolenjskim listom
Veliko ljubezni vsem bralcem!!! Barbara
Bodoča bralca Dolenjskega lista ALI in IAN.
Tako kot lastnica ima tudi Medo rad Dolenjski list.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava