dolenjska

Rdeči križ podari in išče ...

12.2.2016 | 14:15 | J. S.

Humanitarni center Novo mesto (Foto: arhiv DL)

Humanitarni center Novo mesto (Foto: arhiv DL)

Novo mesto - V novomeškem Humanitarnem centru na Drski pomoči potrebnim trenutno lahko podarijo posteljni okvir (190 x 180 cm), tri jogije (dva 190 x 90 cm in enega 200 x 90 cm), zakonsko in enojno posteljo z jogijem, pisalne mize s predalnikom, dva kavča (možno tudi kot ležišče), več manjših TV sprejemnikov in garderobno omaro z drsnimi vrati.

Na drugi strani pa potrebujejo pohištvo za otroško sobo, manjšo omarico, komodo za TV, bolniško posteljo, prenosni računalnik, kuhinjski pult, mizo in stole za jedilnico, namizne lučke, dve pomivalni koriti z omarico, večjo zamrzovalno omaro, več hladilnikov, več štedilnikov, dva šivalna stroja, več pralnih strojev, mikrovalovno pečico, več sesalnikov, več preprog, več otroških vozičkov ter žensko in moško kolo.

Vse informacije nudijo na OZRK Novo mesto, tel.: 07/ 39 33 121, e: novo-mesto.ozrk @ozrks.si.

OZRK Novo mesto ima v Humanitarnem centru tudi razdelilnico hrane, kjer socialno šibki dobijo topli obrok vsak delovni dan ob 12. uri, in kopalnico. Po rabljena oblačila in obutev pa lahko upravičenci z osebno kartico uporabnika, ki jo dvignejo na Centru za socialno delo v Novem mestu, pridejo vsako sredo od 13. do 16. ure.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava