novice

Vstopnice za koncert Andreja Šifrerja prejmejo …

22.4.2016 | 13:10 | Vaš četrtkov prijatelj Dolenjski list

Vstopnice za koncert Andreja Šifrerja prejmejo …

Včeraj smo vas, drage bralke in spoštovani bralci "Dolenjca", povabili k sodelovanju v nagradni igri za osem vstopnic za koncert Andreja Šifrerja, ki bo v torek, 26. aprila, ob 20. uri v Kulturnem domu Straža.

Že kmalu po objavi smo prejeli prve odgovore na zastavljeno nagradno vprašanje, ki se je glasilo: iz aktualne številke tiskanega Dolenjskega lista poiščite stran 23 in nam s te strani prepišite tri naslove člankov.

Izmed vseh odgovorov, prispelih na elektronski naslov tajnistvo@dolenjskilist.si danes do 13. ure, smo izžrebali štiri nagrajence, ki bodo po pošti prejeli po dve vstopnici za koncert Andreja Šifrerja.

Z njim bodo prepevale: Bernarda Godnjavec iz Gorenjega Gradišča, Brigita Štepec iz Novega mesta, Fanika Turk z Otočca in Marjana Miškovič z Malega Slatnika. Čestitamo!

Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje, namignemo pa naj, da že v ponedeljek pripravljamo novo nagradno igro: podelili bomo nekaj vstopnic za slavnostno premiero filma Houston, imamo problem!, novomeškega režiserja Žige Virca, ki bo 4. maja v kinu Cineplexx v Novem mestu. Se torej beremo!

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava