kronika

V bolnišnico tako voznica kot otrok

11.5.2016 | 18:10 | M. M.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

V Vavti vasi pri Straži je voznica avtomobila danes okoli 9.30 zapeljala s ceste in se zaletela v škarpo. Kot so sporočili z ReCO Novo mesto, so reševalci poškodovano voznico in otroka oskrbeli ter prepeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Poklicni gasilci pa so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, pomagali policistom pri usmerjanju prometa, razlite motorne tekočine posuli z vpojnim sredstvom in očistili cestišče.

Prav tako dopoldne, okoli 10.20, se je prometna nesreča zgodila tudi v Posavju. Kot so dodali iz brežiškega ReCO, je v Kostanjevici na Krki kolesar trčil v pešca. Posredovali so krški reševalci, ki so poškodovanega pešca oskrbeli in prepeljali v brežiško bolnišnico.

Dežurne službe v Posavju so danes zjutraj ukrepale tudi zaradi podrtega drevesa na Rimski cesti na Čatežu ob Savi, opoldne je bila motena oskrba s pitno vodo v naselju Mali Obrež, napako na omrežju pa so delavci komunalnega podjetja odpravili do 13.30. Krški poklicni gasilci so danes po 16. uri posredovali še zaradi razlitega motornega olja na vozišču lokalne ceste v Jelšah, kjer so približno 10 kvadratnih metrov velik madež posuli z vpojnim sredstvom in očistili vozišče.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava