dolenjska

Dolenjska na nogah, danes še glasnejša zabava!

21.5.2016 | 19:40

Dolenjska na nogah, danes še glasnejša zabava!
Dolenjska na nogah, danes še glasnejša zabava!
Dolenjska na nogah, danes še glasnejša zabava!
Dolenjska na nogah, danes še glasnejša zabava!
Dolenjska na nogah, danes še glasnejša zabava!

Gornja Težka Voda - Sinoči se je z Aktualovo Galamo uspešno pričela dvodnevna zabava Vikend na prepihu in spravila Dolenjsko dobesedno na noge. Danes pa se obeta še glasnejša zabava – Deejay Time Radia Salomon!

DEAN in ANITA sta z AKTUALOVO GALAMO vse do zgodnjih jutranjih ur dvigovala temperaturo in zabave željne z ritmi nekdanje skupne države popeljala v ekstazo. Vidno navdušeni obiskovalci so v en glas zatrjevali, da se Dolenjci že dolgo niso tako zabavali, saj so se na plesišču znašli vsi tisti, ki so mladi, bodisi po letih ali v srcu. Slednji so podlegli nostalgiji in se spomnili lepih trenutkov, ko so se rojevala nova prijateljstva, ko je bila v zraku ljubezen ... In tokrat ni bilo nič drugače.

Event24, ki slovi po tem, da zna pripraviti najbolj nore zabave, je poskrbel, da obiskovalci niso bili ne žejni in ne lačni, prostor pred restavracijo Prepih pa se je spremenil v veliko koncertno prizorišče. Na svoj račun so prišli tudi tisti, ki so se potegovali za glasbene želje, saj je bilo na prizorišču kar nekaj takih, ki so praznovali rojstni dan, pa tudi novopečeni očka ...

A včerajšnja dogajanje, ki je vsem pognalo kri po žilah, je bilo šele ogrevanje! Danes se namreč obeta še glasnejša zabava DEEJAY TIME Radia Salomon, ki že vrsto let polni koncertna prizorišča in najbolj elitne klube. Za zabavo bo v spremstvu trendovske klubske glasbe skrbel legendarni DEAN ON THE MIKE, tako da bo zagotovo zelo živahno.

Današnja zabava DEEJAY TIME bo pred restavracijo PREPIH ob 21. uri, za jedačo in pijačo bo poskrbljeno. Več informacij in zabavne majice Vikenda na prepihu si lahko ogledate na Facebook strani VIKEND NA PREPIHU.

‹ nazaj

Komentarji (3)

21.5.2016—   (2) (2)Ocenidajdam 
Da ste kaj kolegialni,bi prestavili zabavo za kak teden,zaradi Vigredi ,ker imajo metličani že 34 let vigred na določen termi...
21.5.2016 1 (1) (0)Ocenibralec 
A tudi v Beli krajini je izgleda luštno... http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=192003
24.5.2016Ocenipripomba 
Tele tukaj ne zanima Vigred !

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava