kronika

Neodgovorno kurjenje; danes brez elektrike

24.6.2016 | 07:10 | M. K.

Neodgovorno kurjenje; danes brez elektrike

Sinoči ob 22.40 je v Višnji Gori, občina Ivančna Gorica, v bližini izvoza iz avtoceste v smeri Ljubljane, krajan zakuril vejevje in zapustil kurišče. Gasilci PGD Višnja Gora so ogenj na površini okoli 60 m2 pogasili in naročili krajanu, da naslednjič o kurjenju obvesti Regijski center za obveščanje.

Ob 16.23 je na cesti med Hočevjem in Krko v občini Ivančna Gorica zagorelo osebno vozilo. Požar so pogasili gasilci PGD Krka, Stična, Hočevje, Videm-Dobrepolje in Zdenska vas.

Težave z vodo

Ob 13.06 je bila v naselju Orešje na Bizeljskem, občina Brežice, zaradi okvare na vodovodu prekinjena oskrba s pitno vodo za okoli dve uri. Okvaro so odstranili do 14.30 dežurni delavci Komunale Brežice.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Metlika obvešča, da bo danes:

- od 7.00 do 12.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BUŠINJA VAS , tokokrog Mali vrh;

- od 8.00 do 10.00 odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP OSKORŠNICA 1992;

- od 11.00 do 13.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VINJI VRH PRI SEMIČU 1993.

Nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo danes od 10.00 do 11.00 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP NOVOLES RAČJE SELO, TP RAČJE SELO, TP BLATO, TP HUDENJE.

Ndzorništvo Novo mesto obvešča, da bo od 7.30 do 12.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP OBRTNA CONA CIKAVA 1.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije na področju nadzorništva Mokronog, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju TP Drečji vrh danes med 8.00 in 12.00 uro.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije danes na področju nadzorništva Brežice, na območju TP sveti Jakob izvod sveti Jakob med 9. in 12. uro, Na področju nadzorništva Krško mesto, na območju TP Leskovec Gmajna 2 izvod Gmajna Zajčki in izvod Zajčki med 8. in 11. uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava