dolenjska

Mojčin tabor sprejel prvih 200 otrok

28.6.2016 | 08:30 | M. M.

Foto: DPM Mojca

Foto: DPM Mojca

Mojčin tabor sprejel prvih 200 otrok
Mojčin tabor sprejel prvih 200 otrok

Dolenjske Toplice - Na Taboru Mojca so se pričele največje počitnice v Sloveniji, ki bodo trajale devet tednov in pod strehe znamenitih hišic zvabile več kot dva tisoč otrok. V soboto je tabor napolnilo že prvih 200 otrok osmih dolenjskih občin, ki jim je letovanje plačala Zdravstvena skupnost Slovenije ob veliki podpori društva Mojca.

Kot so še sporočili iz društva, bodo tradicionalne Vesele angleške počitnice letos že 24. leto zapored in bodo družile otroke iz vseh slovenskih mest in tudi iz tujine. Letos bodo v znamenju najboljših slovenskih športnikov. Seveda pa otroke in njihove starše še posebej privlači zelo bogat in zabaven program, ki so ga deležni poleg angleških delavnic in pripomore, da se večina otrok vrača pet in več let zapored. V Taboru Mojca se tako lahko pohvalijo, da jim starši iz vse Slovenije individualno pripeljejo vsakega otroka posebej. Med njimi je veliko takih, ki štejejo le štiri leta, največ jih je med 5. in 13. letom.

»Letos je za počitnice v Taboru Mojca vladalo izredno zanimanje, saj se je večina terminov napolnila že aprila, zadnji starši pa svoje otroke prijavljajo prav te dni. K obisku prispeva tudi cena, saj je to eden najcenejših taborov v Sloveniji,« so še dodali v društvu. Tabor že 25. leto zapored prostovoljno vodi Janez Pavlin, več o omenjenih počitnicah pa lahko preberete na njihovi spletni strani.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava