kronika

Pri bencinskem servisu trčili trije avtomobili

30.6.2016 | 18:15 | L. M.

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Danes ob 14.40 so v naselju Tržišče v občini Sevnica pri bencinskem servisu trčila tri osebna vozila. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine, pomagali vlečni službi in počistili cestišče. Trem poškodovanim osebam so nudili pomoč. Reševalci NMP Sevnica so eno od njih prepeljali v novomeško splošno bolnišnico, dve pa v Zdravstveni dom Sevnica.

Minibus zapeljal na previs

Danes ob 12.48 je pri gradu Rajhenburg v Brestanici, v občini Krško, minibus zapeljal na cestni previs. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so s tehničnim posegom vozilo izvlekli nazaj na cestišče. Poškodovan ni bil nihče. Obveščene so bile pristojne službe.

Padel električni drog

Danes ob 12.34 je v naselju Sremič v občini Krško na cesto v smeri Grmade padel električni drog. Dežurni delavec podjetja Kostak Krško je zavaroval kraj dogodka, delavci Elektra Celje pa so uničeni drog zamenjali z novim

Drevo oviralo promet

Ob 15.34 je na cesti Drganja sela—Ljuben v občini Straža drevo oviralo promet. Gasilci PGD Vavta vas so drevo razžagali in odstranili.

Mačka rešili s strehe

Ob 13.10 je  na Trgu XIV. divizije na Senovem v občini Krško na streho splezal maček, ki ni mogel sam dol. Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško, ki so mačka spravili na tla. Obveščene so bile pristojne službe.  

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava