bela krajina

Hotel Bela krajina prejel Lacknerjevo čašo odličnosti

26.7.2016 | 12:55 | M. B.J.

Adrenalinski park v kampu Podzemelj. (Foto: Arhiv DL)

Adrenalinski park v kampu Podzemelj. (Foto: Arhiv DL)

Metlika - Društvo vinogradnikov Metlika zadnja leta nagrajuje belokranjske gostince za njihov trud pri promociji kulture pitja in ponudbi vin z Lacknerjevo čašo odličnosti. Letos jo je prejel metliški hotel Bela krajina.

Matjaž Pešelj. (Foto: M.B.J.)

Matjaž Pešelj. (Foto: M.B.J.)

Matjaž Pešelj, direktor podjetja GTM Metlika, v okviru katerega je tudi hotel, meni, da so si priznanje zaslužili, ker imajo na voljo različna vina šestih belokranjskih vinarjev in se potrudijo svetovati gostom. V njihovem kampu v Podzemlju pa imajo v sodelovanju z vinarji promocijske degustacije za goste. »Zavedamo se, da moramo narediti še marsikaj, na primer vinski list. In se še bolj izobraževati, da bomo znali čim bolje promovirati belokranjska vina,« načrtuje Pešelj.

Čeprav podzemeljski kamp velja za najbolj urejen v Beli krajini, pa v GTM načrtujejo izboljšave, da si bodo prislužili štiri zvezdice. Tudi letos ga je Adac uvrstil med deset najboljših kampov v Sloveniji, med katerimi je edini manjši. V Podzemelj pa se prihajajo radi osvežit tudi enodnevni kopalci. Še posebno je gneča ob koncu tedna.

Kakšne novosti so v kampu pripravili letos, pa v četrtkovi tiskani izdaji Dolenjskega lista.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava