kronika

Kolesar v bolnico; v Semiču se je sprožil plaz

28.7.2016 | 18:10 | J. A.

Ilustrativna fotografija (Foto: A.K., arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (Foto: A.K., arhiv DL)

Dopoldne ob 9.42 sta na regionalni cesti v Krškem trčila tovorni in osebni avtomobil. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so kraj zavarovali in pregledali. Poškodovanih ni bilo.

Padel kolesar

Ob 10.12 je v Wolfovi ulici v Leskovcu pri Krškem padel kolesar in se lažje telesno poškodoval. Posredovali so reševalci NMP Krško, ki so ga oskrbeli in prepeljali v SB Brežice.

Nesreča pri Ratežu

Nekaj po 17. uri sta na cesti Novo mesto-Šentjernej pri Ratežu trčila tovorno in osebno vozilo. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, pomagali policiji pri usmerjanju prometa in očistili cestišče. Poškodovanih ni bilo.

Skala na cesti

Ob 15.07 je na glavni cesti Brestanica - Pijavško skala ovirala promet. Posredovali so delavci CGP Krško, ki so kraj zavarovali in oviro odstranili.

Sprožil se je plaz

V ulici Zgornje Gorenjce v Semiču pa se je okoli pol tretje popoldne sprožil plaz. Gasilci PGD Semič in Kot-Brezje so plazišče zemljine, velikosti 15x10 metrov, prekrili s folijo in zavarovali. Ogled plazišča sta opravila predstavnika Občine Semič. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Drevo na cesti

Ob 17.03 je v Ulici dr. Derganca v Semiču na cestišče padlo drevo in zdrsnila zemljina. Gasilci PGD Semič so drevo razžagali in odstranili. Zemljino bodo odstranile pristojne službe.

‹ nazaj

Komentarji (1)

29.7.2016 1 (1) (0)Ocenidušanka 
da se plaz sprožil,ni niti čudno,kaj vse delajo tile šokice,slabo ti pride

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava