kronika

V nesreči poškodovana dva otroka

29.9.2016 | 19:15 | M. M.

Posledice tragične nesreče v Dobruški vasi. (Foto: B. B.)

Posledice tragične nesreče v Dobruški vasi. (Foto: B. B.)

Dežurni na številki 112 so imeli danes veliko dela. Ob 16.21 se je v naselju Breg (občina Sevnica) zgodila prometna nesreča z udeležbo osebnega vozila in dveh mlajših kolesarjev. Posredovali so gasilci PGD Sevnica, ki so zavarovali kraj dogodka in pomagali reševalcem NMP pri oskrbi poškodovanih otrok. Reševalci NMP Sevnica so poškodovana otroka oskrbeli na kraju nesreče in ju prepeljali v celjsko bolnišnico, poročajo iz brežiškega ReCO.

Iz ReCO Novo mesto dodajajo, da je danes zjutraj okoli 7. ure na Šmarješki cesti v Novem mestu avto povozil pešca. Ekipa nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto je na kraju oskrbela poškodovanca in ga odpeljala na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 9.35 je v Gorenjih Sušicah padel motorist. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovanega motorista oskrbeli na kraju in prav tako odpeljali v novomeško bolnišnico. Posredovali so tudi gasilci GRC Novo mesto in PGD Dolenjske Toplice, zavarovali kraj nesreče, odmaknili motor s ceste in z absorbentom posuli razlite motorne tekočine.

Nesreča z najbolj tragičnimi posledicami pa se je, kot smo poročali, dopoldne zgodila v Dobruški vasi. V trčenju osebnega in tovornega vozila je 59-letni voznik avtomobila umrl.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava