kronika

Zatulile sirene; podaljšali zaporo; brez elektrike

1.10.2016 | 09:20 | J. A.

Foto: arhiv DL

Foto: arhiv DL

Na Občinah je bila okoli osme zjutraj sprožena sirena javnega alarmiranja zaradi izvajanja gasilske vaje na Veliki Loki v občini Trebnje. Sicer so gasilske vaje danes tudi drugje. Gasilska zveza Sevnica in PGD Šentjanž organizirata vajo zaščite in reševanja v Osredku pri Krmelju (scenarij: požar na gospodarskem poslopju).

Most še naprej zaprt

KOP Brežice obvešča, da so podaljšali popolno zaporo mostu v Brežicah zaradi podrobnega pregleda kovinske konstrukcije jeklenega mostu. Zapora se podaljša v terminu od 1.10.2016 do predvidoma 30.11.2016 (prepoved prometa za vsa motorna vozila razen za pešce in kolesarje). Promet po Prešernovi ulici bo dovoljen do HE Brežice, do Policijske postaje Brežice, do Veterinarske bolnice ter za stanovalce.

Električarji na delu

Elektro Ljubljana, Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes med 7.30 in 15.zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah občasno prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki se oskrbujejo iz TP Osrečje, Vinica pri Šmarjeti, Vinica pri Šmarjeti - vas, Jevševec, Orešje, Orešniki, Šmarjeta 2, Gorenja vas, Mevce, Ravnik, Koglo.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava