bela krajina

Prevzem na Vražjem kamnu odpovedan

20.10.2016 | 14:30 | I. V.

Črnomaljci v svojem kraju nočejo gledati ljudi, ki bi k njim zbežali pred vojno in revščino, na protestih so bili odločno proti migrantskemu centru na Vražjem kamnu. (Foto: M. B.-J.)

Črnomaljci v svojem kraju nočejo gledati ljudi, ki bi k njim zbežali pred vojno in revščino, na protestih so bili odločno proti migrantskemu centru na Vražjem kamnu. (Foto: M. B.-J.)

Črnomelj - Po posredovanju županje je Ministrstvo za obrambo preklicalo svojo namero o današnjem prevzemu lokacije za vzpostavitev sprejemno-registracijskega centra za begunce na območju Vražjega kamna, kjer ima poligon Športno kinološko društvo Bela krajina, so sporočili iz občine Črnomelj.

"Občina Črnomelj o dogajanjih v zvezi z namero države o vzpostavitvi sprejemno registracijskih centrov sproti in redno obvešča občane oz. javnost z informacijami, ki jih prejmemo. Enako bomo vse informacije, ki bodo dostopne občini, posredovali tudi v naprej. Zaenkrat nam je znano le, da se preučujejo tudi druge lokacije, kar je bilo zapisano v zadnjem dopisu Ministrstva za obrambo (vsebino z informacijo o preklicu prevzema lokacije na območju Vražjega kamna smo javnosti posredovali v petek, 14. oktobra). Informacij za katere lokacije gre, nimamo, saj gre za lokacije, ki so v zasebni lasti. Po zagotovilih Ministrstva za notranje zadeve bomo podatke prejeli le, v kolikor se bo izkazalo, da je katera od lokacij primerna za nadaljnje postopke, če bo uporaba le-te nujno potrebna," so še zapisali v svojem obvestilu za javnost.

‹ nazaj

Komentarji (8)

20.10.2016–2 (2) (4)Oceniobčan 
Bravo Kinološko društvo,Županja,KS Črnomelj.Z strpnostjo in agrumenti ste uspeli.
21.10.2016 2 (2) (0)Ocenikrajan 
Brez truda CI in stevilnih protestnikov ne bi bilo nič. Vse ostalo je kitenje s tujim perjem.
21.10.2016Ocenikrajan 
Vsa čast CI in protestnikom, vse ostalo je kitenje s tujim perjem.
21.10.2016–1 (0) (1)Oceniabecedarij 
Vražji kamen, CI, Bulmastifi, Baričeviči, cuckomanija...ne da se mi komentirati...epilog je prepoznaven
21.10.2016OceniAh, dej no dej 
abecedarij ko zmanjka argumentov, pa rep med noge ...
21.10.2016Ocenizatišje med vikendom 
Sedaj malo zatišja.V ponedeljek sjednica Centralnog komiteja Partije,v torek pa spet kak dopis na ministrstvo...
21.10.2016 1 (1) (0)Oceniigrice 
Kruha in iger.Kruha ni,iger pa imamo dost.Sedaj par dni pavze,poten pa spet veselo na delo z dopisi in manipulacijami pod krinko "CI" ???
21.10.2016Oceniabecedarij 
jst pričakujem, da se CI opraviči vsem cuckom, psičekom, čuvajem hiš in hišnim ljubljenčkom za povsem nepotrebno vznemirjanje....krampe in lopate ter karte za vlak podeliti in v izgradnjo drugega tira..uz pjesmu Druže Tito ljubičice bijela..tebe voli CI cijela..

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava