rokomet

Novomeščani v osmini finala pokala

27.10.2016 | 09:00 | M. L.-S.

S tekme (Foto: arhiv MRK Krka)

S tekme (Foto: arhiv MRK Krka)

Dobova - Rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka so se v šestnajstini pokala Slovenije včeraj pomerili z ekipo MRD Dobova in se z rezultatom 28:30 (12:14) zasluženo veselili napredovanja v osmino finala pokala.

Novomeščani so se na tekmo dobro pripravili, saj so jih Dobovčani na prvem medsebojnem srečanju v tej jeseni porazili, ekipa Dobove pa je Krkašem povzročala nemalo preglavic tudi že v lanski sezoni.

Varovanci trenerja Mirka Skoka so dobro igrali in si do polčasa priigrali dva gola prednosti. V nadaljevanju so odlično igrali v obrambi, v napadu pa so z domiselnimi akcijami zlahka prihajali do strelov. Do 54. minute so si tako priigrali sedem golov prednosti (21:28). V nadaljevanju so bolje zaigrali Dobovčani in se Novomeščanom približali na vsega samo gol zaostanka, a so Krkaši zadnje minute tekme zbrano odigrali in zasluženo zmagali z dvema goloma prednosti.

MRD Dobova: Miklavčič 7, Zafran 5, Humek L., Humek K.,Rožman, Seferovič 2, Toporišič, Hardovič 5, Prezelj, Supančič, Koprivc 5, Kučič 1, Cigler, Smojver, Hotko 3, Blaževič.

MRK KRKA: Nunčič, Rašo L. 5, Jurečič 4, Lavrič 3, Didovič 1, Okleščen 5, Pršina, Tomić, Irman 5, Jakše 6, Udovč, Rašo D., Brajer, Bezgovšek, Adamčič 1.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava