kronika

V požaru v Šentlenartu dva poškodovana, prav tako v nesreči pri Potoku

16.11.2016 | 07:10 | M. K.

V požaru v Šentlenartu dva poškodovana, prav tako v nesreči pri Potoku

Sinoči ob 20.13 uri je v Šentlenartu v Brežicah zagorelo v hodniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Brežice, Brežice okolica, Bukošek, Spodnja Pohanca in Dečno Selo so požar pogasili, odstranili leseno oblogo, pregledali in prezračili prostore. V požaru sta se dve osebi poškodovali. Reševalci NMP ZD Brežice so poškodovani osebi oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Brežice.

Ob 19.19 sta na cesti pri Potoku v občini Straža trčili osebni vozili. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, očistili cestišče razlitih tekočin, razsvetljevali in nudili tehnično pomoč avto vleki. V nesreči sta bili poškodovani osebi, katerima so gasilci nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Novo mesto, ki so ju na kraju oskrbeli in jih prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto- nadzorništvo Črnomelj obvešča, da bodanes od 8.00 do 14.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP MALI NERAJC.

Nadzorništvo Metlika obvešča, da bo danes:

- od 8.00 do 10.00 ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BREZJE PRI SEMIČU, TP BRSTOVEC, TP NESTOPLJA VAS, TP PUGLED, TP STRANSKA VAS 2 PRI SEMIČU, TP VINJI VRH PRI SEMIČU in TP VODOVOD NESTOPLJA VAS 1986;

- od 11.00 do 14.00 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BLATNIK PRI ČRMOŠNJICAH, TP BLATNIK VODOVOD PRI ČRMOŠNJICAH, TP BREZJE VODOVOD PRI ČRMOŠNJICAH in TP SELA PRI VRČICAH.

Nadzorništvo Šentjernej obvešča, da bo od 8.00 do 14.00 ure prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KAVCE.

Nadzorništvo Trebnje obvešča, da bo od 9.00 do 10.00 ure prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VELIKI VIDEM na izvodu V DOLINO.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju nadzorništva Krško mesto, na območju TP Kostanjevica zdravstveni dom med 6.30 in 7. uro in med 12.30 in 13. uro ter na območju TP Videm stolpič 3 izvod Blok Cesta 4. julija 67 med 9. in 10.30 uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava