kronika

Pri delu si je poškodoval roko

12.12.2016 | 19:00 | J. S.

Ilustrativna fotografija (arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (arhiv DL)

V podjetju na Straški cesti v Novem mestu delavec danes okrog 11.30 pri delu poškodoval roko. Reševalci nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Novo mesto so poškodovanega delavca oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. O dogodku so bile obveščene pristojne službe, poroča novomeški Regijski center za obveščanje.

Jutri brez vode
Komunala Novo mesto obvešča vse porabnike pitne vode na območju naselja Gorenje Vrhpolje, Dolenje Vrhpolje in Žvabovo v občini Šentjernej, da bo zaradi obnovitvenih del na vodovodnem omrežju, zapora pitne vode jutri, 13. 12., predvidoma od 8. do 14. ure. V času izvajanja del po uporabnikom na voljo oskrba z avtocisterno.

Jutri brez elektrike
Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo v torek, 13. 12. 2016:
- od 7.30 do 10.30 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP POTOV VRH 1977;
- od 10.30 do 11. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP HRVAŠKI BROD, TP HUDOROVIČ, TP MRŠEČA VAS, TP ZAMEŠKO, TP GROBLJE PRI PREKOPI;
- od 10.30 do 15. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP OSTROG, TP DOL. PREKOPA, TP GOR. PREKOPA, TP PREKOPA, TP GRUČA, TP LEDEČA VAS, TP BREZJE PRI PREKOPI, TP DOBRAVA PRI KOSTANJEVICI.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo v torek, 13. 12., od 8. do 14. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ČREŠNJEVEC, izvod Klemenčič.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo v torek, 13. 12., od 10. do 12. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ZAJČJI VRH.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava