Izpostavljeno
Najbolj brano
Dolenjska
ponedeljek, 29. april 2024
17:00 Odprtje razstave "Whispers of Binary Dreams", Pumpnca Novo mesto
torek, 30. april 2024
20:00 Kresovanje v Regrči vasi, Sv. Rok Regrča vas
sreda, 1. maj 2024
06:00 Pohod na Javorovico, zbor pri GD Gorenje Vrhpolje pri Šentjerneju
06:00 Tradicionalna prvomajska budnica z Mestno godbo Novo mesto in mažoretami, Glavni trg Novo mesto
08:30 Prvomajski pohod, Železniška postaja Straža
VečBela krajina
ponedeljek, 29. april 2024
10:00 Počitniške aktivnosti, MC Metlika
torek, 30. april 2024
10:00 Počitniške aktivnosti, MC Metlika
20:00 Kresovanje Smuk
sreda, 1. maj 2024
07:30 Pohod na Krašnji Vrh, zbor na Pungartu Metlika
10:00 Praznovanje 1. maja Krašnji Vrh
VečPosavje
ponedeljek, 29. april 2024
07:00 - 13:00 Krvodajalska akcija, ŠD OŠ Leskovec pri Krškem
torek, 30. april 2024
07:00 - 13:00 Krvodajalska akcija, ŠD OŠ Leskovec pri Krškem
sreda, 1. maj 2024
11:00 Prvomajsko srečanje Lisca
četrtek, 2. maj 2024
10:00 33. Gorski tek na Lisco, start na igrišču Orehovo
sobota, 4. maj 2024
15:00 Spidvej: Kvalifikacijska dirka za evropsko prvenstvo, Stadion Matije Gubca Krško
Več24.5.2017 | 13:50 | M. L.
Na nedavni novinarski konferenci v Dečnem selu so govorili o sobotnem dogajanju in tudi širše o gospodarjenju na tem območju. Sodelovali so (z leve) Tomaž Lipej, Matija Vimpolšek, Ivan Kostevc-Gianni, Lidia Zbašnik in Marijan Kelhar. (Foto: M. L.)
Dečno selo - Bubka bar v Dečnem selu pripravlja za soboto, 27. maja, kuharsko zabavni dogodek Bubkina odprta kuhja in odprte kleti. »Tokratna 'kuhja' je tretja zaporedna. Trudimo se, da je vsako leto boljša, večja, kvalitetnejša. Zato so tudi taka letošnja imena ponudnikov. Sprašujejo nas, kako smo izbirali sodelujoče. Želeli smo predvsem kvaliteto in posebnosti, ki jih lahko ponudi vsak od sodelujočih,« pravi Ivan Kostevc-Gianni, lastnik Bubka bara.
Na prireditvi, ki se bo začela ob 12. uri, bosta kuhala svetovni prvak v kuhanju testenin Jure Tomič iz Brežic in Janez Bratovž iz ljubljanske restavracije, ki spada med 100 najboljših na svetu. Za lokalne pristne okuse bo poskrbel Matija Vimpolšek iz Brežic. Za vinsko spremljavo bodo poskrbeli Valter Sirk, Stojan Ščurek in Tomaž Prinčič iz Goriških Brd, Bizeljsko-sremiški vinorodni okoliš pa bosta tu zastopala Marjan Kelhar in brata Lipej.
Zakaj imajo v majhnem Dečnem selu v imenu lokala Bubka in nekaj o rekordih, si lahko preberete tudi v jutrišnji tiskani izdaji Dolenjskega lista.
Galerija (14)
Slika 1: Na nedavni novinarski konferenci v Dečnem selu so govorili o sobotnem dogajanju in tudi širše o gospodarjenju na tem območju. Sodelovali so (z leve) Tomaž Lipej, Matija Vimpolšek, Ivan Kostevc-Gianni, Lidia Zbašnik in Marijan Kelhar. (Foto: M. L.)
Slika 2: Gianni (Foto: M. L.)
Slika 3: Degustacija Foto M. L.
1/14: IMG_1915
2/14: IMG_1917
3/14: IMG_1919
4/14: IMG_1920
5/14: IMG_1921
6/14: IMG_1922
7/14: IMG_1923
8/14: IMG_1924
9/14: IMG_1925
10/14: IMG_1927
11/14: IMG_1928
12/14: IMG_1931
13/14: IMG_1933
14/14: IMG_1934
Povezane objave
Ocene komentarjev