dolenjska

Cesta čez Vahto prevozna, Šmihelski most odprt v ponedeljek 

18.8.2017 | 08:45 | S. G.

Obnovitvena dela na Šmihelskem mostu gredo proti koncu. (Foto: M.Ž., arhiv DL)

Obnovitvena dela na Šmihelskem mostu gredo proti koncu. (Foto: M.Ž., arhiv DL)

Novo mesto - Zaradi preplastitve cestišča na Vahti je bila v minulih dneh, tako kot že nekajkrat v tem poletju, cesta Novo mesto - Metlika zaprta za ves promet. Danes okoli 8. ure pa so nam bralci sporočili, da so z deli končali in je cesta spet odprta.

Še vedno pa je zaprt Šmihelski most. Kot so nam zatrdili na Mestni občini Novo mesto, ga bodo za motorni promet znova odprli v ponedeljek.

‹ nazaj

Komentarji (8)

18.8.2017 1 (1) (0)Ocenikar eden 
Bralci so vas obvestili? ja kje je pa upravljalec cest? Spi, ali je na dupustu??????????????????
18.8.2017OceniObčevalska uprava 
Pa na dopustu si vsi že 4 leta.
18.8.2017Ocenibralec sprašuje 
Zdaj pa bralec sprašuje. Ali bodo res še to jesen obnavljali oz. rekonstruirali glavno križišče v Žabji vasi pri Revozu ali je to morda samo dezinformacija? Če se bo to križišče zaprlo bo lušno tako za vse ki gredo v podgurje in Belo krajno kot tudi za tovornjakarje. In nenazadnje tudi za vse novomeščane ko bodo kamioni vozili čez celo mesto in Regerčo vas.Če bi imeli vzhodno obvoznido pa takih problemov sploh ne bi imeli...
18.8.2017OceniAbedarije 
Ne bo se delalo ker ni denarja
18.8.2017Ocenimetalika 
bralec sprašuje zakaj se te zapore ne vršijo ob vikendih - sobota in ndelja ko je radni narod na pšočitku
18.8.2017Oceniabecedarij 
vse bo narejeno v skladu s planom in OPN - jem, torej glej..v ta dva dokumenta
19.8.2017OceniSaj ne vemo kaj bi radi 
Zainteresirano javnost obveščamo, da bo v času del na omenjenem križišču iz letališča Prečna na belokranjsko letališče Otok uvedena redna in brezplačna avio linija tako za prevoz potnikov, kot za prevoz motornih vozil. Destinaciji bo povezovalo rusko transportno letalo Antonov An-225, katerega izdelavo je za te potrebe v Ukrajini naročil izvajalec del. Letalo bo potem parkirano v Prečni in bo na voljo ob vsakem najmanjšem posegu na cestiščih po Beli Krajini in Dolenjski ( obvestilo je bilo objavljeno 1. Aprila ). Benti sveca, če ceste že kdo hoče popravit je vse narobe, če jih pa ne pa tudi!! Rešitev je samo Antonov An-225 ;-)))!!
19.8.2017Ocenimacedonijevi prijatelji in oboževalci 
G. velečastni Macadoni vedno ve kaj bi rad.Zato ga imamo radi in ga zelo spoštujemo. Zelo je priljubljen med nami slepimi DNŠ sledilci velike ideologije lokalnega ropanja javne lastnine. Večna mu slava! Najbolši poglavar kar ga je naše poglavarstvo kdajkoli ustoličilo! naj živi na mnoga leta...

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava