gospodarstvo

Kampa na Čatežu in v Vinici najboljša v državi

20.11.2017 | 11:40 | B. B.

Kamp Podzemelj, kjer so leta 2015 uredili adrenalinski park, je tretji najboljši kamp po izboru portala Avtokampi.si. (Foto: M. B.-J, arhiv DL)

Kamp Podzemelj, kjer so leta 2015 uredili adrenalinski park, je tretji najboljši kamp po izboru portala Avtokampi.si. (Foto: M. B.-J, arhiv DL)

Čatež ob Savi, Podzemelj, Vinica - Najboljši med velikimi slovenskimi kampi po izboru portala Avtokampi.si je tudi letos kamp v Termah Čatež, ki je letos uredil nov del kampa z mobilnimi hišicami, načrtujejo pa tudi ureditev nove recepcije in dodatnih parcel za kampiranje.

Med manjšimi kampi se je z lanskega drugega na prvo mesto letos povzpel kamp Kolpa iz Vinice, kjer gostje pohvalijo urejenost, mir in družinsko vzdušje. Še en obkolpski kamp, Podzemelj, je v kategoriji manjših kampov pristal na tretjem mestu, gostom pa v njem nudijo tudi najem tradicionalnih glamping hišic in pustolovski park.

V kategoriji luksuznih kampov se je na drugo mesto uvrstil Glamping Olimia Adria Village, ki s ponudbo glamuroznih šotorov deluje v okviru Term Olimia.

Organizator ocenjevanja je kampe razvrstil glede na ocene, ki jih na spletni strani oddajo uporabniki kampov, podelitev nagrad pa je potekala v okviru 11. Hrvaškega kamping kongres, ki je prejšnji teden potekal v Šibeniku. Kamping sezona 2017 je bila sicer spet rekordna, saj so v slovenskih kampih zabeležili za 25 odst. več nočitev kot lani.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava