dolenjska

Kabinet župana ima novo vodjo

5.1.2018 | 11:30 | S. G.

Foto: S.G., arhiv DL

Foto: S.G., arhiv DL

Novo mesto - Z novim letom je prišlo do sprememb v kabinetu župana Mestne občine Novo mesto Gregorja Macedonija. Vodja kabineta Sara Drašković je namreč sprejela nov karierni izziv in odšla v Ljubljano, njeno mesto pa je zasedla njena dosedanja sodelavka Meta Retar, ki je bila pred tem vodja odnosov z javnostmi.

Novo vodstvo pa ima tudi Zavod za šport, kulturo, turizem in mladinske dejavnosti Novo mesto, saj je po Robertu Judežu z novim letom na mestu direktorja Marjan Hribar. Njegov portret lahko zasledite na zadnji strani aktualne tiskane izdaje Dolenjskega lista. Na Zavodu Novo mesto bodo novo vodstvo sicer javnosti uradno predstavili v začetku prihodnjega tedna. 

‹ nazaj

Komentarji (15)

5.1.2018 2 (2) (0)OceniJan 
Le kaj je razlog, da najbližji sodelavci zapuščajo Macedonija? Gotovo vedo da je blizu potop! Gledo na to kako Macedoni dela je sedaj to jasno že vsakemu otroku v vrtcu.
5.1.2018 8 (8) (0)Oceniobčan 
Jan je tudi ploščo obrnu? Dokler ste si na Rotovžu v žepe basal je blo vse OK? Pa ja ne boš rekel, da niste vedeli za plenjenje na Rotovžu in da vas je Macedoni le zlorabu?
6.1.2018 8 (8) (0)OceniMIha 
@občan. To so dejstva na katera nekateri opozarjamo že ves čas . Vsa ta leta.To ni nič novega, poudarek mora biti na ustrezno vzgojno sporočilo javnosti in zadostitvi pravice.Veliko ljudem se je pod to garnituro zgodila nepopravljiva krivica. Tudi življenska. Krivci morajo biti za to pravično "nagrajeni", ne le odstavljeni..
6.1.2018–1 (1) (2)OceniFoušarija 
Zanimivo, da kadri, ki jih je pripeljal na občino Macedoni imajo možnost dobiti službe - in to boljše tudi drugje. Kaj čmo, foušarija in malomeščanstvo pa bosta živela naprej ... najlepše je bilo, ko so je po vezah zaposlovalo in so kadri še danes lepo parkirani po službah (ker nimajo kam iti).
6.1.2018 4 (4) (0)OceniMatija Goobec 
Ko se ladija potaplja, podgane bežijo - v vse smeri:)
7.1.2018—   (2) (2)OceniBodeča Neža 
Če kdo gre, ni prav, če kdo pride, ni prav - Dolenčki res ne veste, kaj bi radi.
7.1.2018 2 (2) (0)Ocenirambo 
Prc milojka rep med noge pa bejžmo zdaj ko smo zajebali vse živo ne nežka? Jebi ga ne bo šlo tako enostavno boš vidla..akcija - reakcija. Karma.Nne morš nardit pizdarijo inpo tem kr brez posledic zgin čaka te nagrada.:)
7.1.2018 3 (3) (0)Oceniobčan 
Macedoni bo šel pa v Petrol, ku jim je zdrihtal estra 2 miljona.
7.1.2018 6 (6) (0)OceniDNŠ tajkuni 
Macedoni je katastrofa za Novo mesto. Največje zadolževanje v zgodovini in največje plenjenje. Če ne bo šel sedet zaradi plenjenja skupaj s Petrolom, bo šel pa zaradi tega ker je odobru pri gradnj vodovoda ruske cevi namesto evropskih, razliko v ceni pa so si kompanjoni zbasal v žepe.
7.1.2018–2 (2) (4)OceniBodeča Neža 
Macedoni vam bo vsaj kaj naredu, od Muhiča itak ni blo nč. Polne žepe pa ponavad očitajo tisti, ki si jih sami polnijo na čudne načine - vsak druge po sebi sodi.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava