dolenjska

Sojenja zaradi nezakonitih migracij; Ta teden priloženi kar dve reviji

24.7.2019 | 18:10

Sojenja zaradi nezakonitih migracij; Ta teden priloženi kar dve reviji

Policisti z območja policijske uprave Novo mesto skoraj vsak dan objavljajo poročila o nezakonitem prehajanju državne meje in slovenskega ozemlja. Nezakonite migracije pa so razlog, da je na okrožnih sodiščih v Novem mestu in Krškem tudi med sodnimi počitnicami precej živahno. Nekaj odmevnih primerov sojenja smo zbrali v tiskani izdaji Dolenjskega lista.

Raja Kužnik, Rebeka Udvanc, Maja Gazvoda in Larsen Cundrič so študentje, prijatelji, ki jih poleg tega povezuje tudi medena kozmetika. Konec marca so namreč pogumno zapluli v podjetniške vode in ustanovili podjetje Beesmetik, s katerim imajo velike načrte, a zavedajo se, da je pot do uspeha precej strma. Mlade podjetnike predstavljamo v sveže tiskanem Dolenjcu.

Obiskali smo Topliško noč in Kostanjeviško noč, med drugim pa smo pripravili še številne zanimive reportaže, ki so zbrane v julijski Živi. Ta je ta teden priložena časopisu, zvesti bralci pa boste od tega tedna dalje dobivali še najbolj obširen in pregleden televizijski spored. Prilagamo vam namreč še Stop spored.

Več kot dovolj razlogov je, da pohitite k svojem prodajalcu časopisov in si zagotovite sveže tiskano izdajo Dolenjskega lista!

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava