dolenjska

Odgovor na vnovično mijavkanje LDS

13.1.2009 | I. N.

Ivo Kuljaj se je že drugič v zvezi z Novomeškim glasnikom postavil v bran župana. (Foto: I. Novak)

Ivo Kuljaj se je že drugič v zvezi z Novomeškim glasnikom postavil v bran župana. (Foto: I. Novak)

Novo mesto - Odgovorni urednik Novomeškega glasnika Ivo Kuljaj se je danes odzval na odgovor LDS na njegov in županov odgovor, v katerem sta utemeljevala izdajo posebne praznične informativne izdaje glasila župana mestne občine Novo mesto.

Več je napovedal v prihodnjem Novomeškem glasniku, ki je, »če je soditi po količini prihajajoče pošte, naletel tudi na številne prijaznejše odmeve od tistega, ki mu ga je pripravilo vodstvo LDS,« piše Kuljaj.

V sporočilu, ki je v celoti na voljo spodaj, med drugim zagotavlja, da mestna občina že dolgo, če sploh kdaj, ni imela tako »šparovnega« župana, kot ga ima sedaj. Da o njegovi nekoruptivnosti in poštenju niti ne govori.

‹ nazaj

Komentarji (4)

13.1.2009Ocenilizika 
G. Kuljaj, idiotizem brez primere, pisanje brez primere, neodgovornost brez primere! Morda bi se lahko vprašali o funkcionalni pismenosti ali še bolje o vednosti, ki postaja nevednost. Če ne drugega bi lahko g. Kuljaj vedel to, da je ožje vodstvo občine pod vodstvom g. Kovačiča sestavljal tudi sedanji župan, ali se morda motim, zato je tako pisanje višek demagogije in političnega sprenevedanja. Če ne drugega bi g. župan moral čutiti vsaj moralno (če ne že realno) odgovornost za stanje, ki ga je prejel ob primopredaji (prevzemanju poslov) od bivšega župana (katerega Muhič je bi najožji sodelavec-ponavljam). Zatorej g. Kuljaj pišite v svojem imenu in ne v imenu župana in njegovi odgovornosti, saj pihate v prazno jamo, jamo polno puhlice in nesnage za katero je odgovoren tudi Vaš/naš župan katerega tako globoko in dovzetno branite (pod vsakim dostojnim in intelektualnim nivojem)!
13.1.2009Ocenimiha1si 
Ivo Kuljaj znova "blesti" v vsej svoji veličini. Ne vem, zakaj se oglaša in kdo v resnici mijavka. Da ne bo pomote - nisem nikakršen pristaš LDS in se z njo v večini izhodišč ne strinjam, a je tokrat lepo nastavila ogledalo vladajoči občinski garnituri. Kot pravi "lizika", je očitno Kuljaj pozabil, da je bil Muhič v prejšnji garnituri podžupan in kar nekaj časa tudi član LDS, zato je za napake v prejšnjem mandatu tudi objektivno odgovoren. Kakšne so njihvoe napake, je Kuljaj lepo zapisal; upam, da je kritiko pokazal tudi svojemu šefu. Sicer pa ne vem, kaj se Kuljaj sploh oglaša: ali Muhič nima PR službe in mora za vse poskrbeti Kuljaj? Mislim, da gre za bleferja prve vrste, ki je sam po sebi veliko večji problem za delovanje občinske uprave kot župan. Res pa je, da si se sam nakopal na glavo takšnega svetovalca, ki je strokovnjak za mnoga področja, še najbolj pa za Cviček Kuljaj...
14.1.2009OceniJoža 
Pritrjujem Mihi. Župan ima močno pr službo pa še vodjo kabineta in kaj vem še. Kuljaj pa naj bi, kakor mi je znano, vodil Zavod za turizem. Zdaj bo pa očitno redno izdajal županovo glasilo - trobilo. Mestna občina si tega ne zasluži. Če do zdaj na občini niso želeli razpredati o tem, kdo je kriv za katastrofalno stanje občine, pa se je v teh žolčnih debatah le začelo razkrivati... Niso mogli usekati po LDS-ovcih, ker so sami svetili zraven....
14.1.2009Ocenihudojček 
Tole Kuljajevo pisanje je primer oblastniške arogance in blefa za v učbenike. Za rubriko kako se to ne dela!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava