Trčila z divjadjo, zapeljala v jarek in drevo; plin v bloku

15.4.2012 | 07:00

Trčila z divjadjo, zapeljala v jarek in drevo; plin v bloku

Davi ob 4.32 uri se je na cesti pri Zameškem v občini Šentjernej zgodila prometna nesreča. Osebno vozilo je zaradi trčenja z divjadjo zapeljalo v obcestni jarek in se zaletelo v drevo. Voznico in sopotnico so oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šentjernej so opravili požarno varovanje, odklopili akumulator, potegnili vozilo na cesto, razsvetljevali mesto nesreče in sanirali vozišče.

Plin v stanovanju

Včeraj ob 9.51 so posredovali gasilci Poklicne gasilske enote Krško na Kettejevi ulici v Brežicah, kjer so stanovalci večstanovanjskega bloka zaznali močan vonj po plinu. Gasilci so opravili meritev eksplozivne vrednosti plina in ugotovili, da je do uhajanja prišlo zaradi slabo privite objemke na cevi plinske jeklenke. Gasilci so stanovanje prezračili. Obveščene so bile vse pristojne službe.

Padel s treh metrov

Ob 11.57 so posredovali reševalci NMP Brežice na Čatežu ob Savi, kjer je občan pri gradbenih delih padel z višine treh metrov. Poškodovanega so prepeljali na zdravljenje v bolnišnico Brežice.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava