Gremo na počitnice!

5.7.2012 | 09:30

Stari trg ob Kolpi - Počitnice sem kot verjetno mnogi drugi komaj dočakala, kajti šolsko leto je bilo zelo dolgooo. Počitnic se veselim zato, ker se mi ne bo treba učiti in delati domačih nalog in ker bom lahko dlje spala in imela več prostega časa.

Pomagala bom doma pri delu na kmetiji, hodila se bom kopat na Kolpo, za kakšen teden bom obiskala sorodnike, šli bomo na morje, k meni bodo prišli prijatelji.

                                                                                      Klara Švegelj

Počitnic se najbolj veselim zato, ker bomo podrli staro hišo in sezidali novo.

                                                                                     Jernej Črček

Z letošnjimi počitnicami dobim novo kolo in mobitel, če bom priden seveda. Moral bom veliko delati, ker bomo spravljali seno. Kljub temu bodo počitnice lepe, saj se ne bo treba učiti. Ob večerih bom hodil na sprehode in h Kolpi, s sestro Marinko pa bova tekala s psom.

                                                                                   Klemen Fricelj

Počitnic se zelo veselim, saj bom lahko dolgo spala, ne bo se mi treba učiti, delati nalog in plakatov. Z družino bomo šli na morje na Hrvaško, obiskala pa bom tudi brata v Mariboru.

                                                                                   Tina Mihelič

Najprej se bom spočil, ker je bilo to leto naporno. Med počitnicami se bom zabaval, šel bom na Kolpo in v Terme Čatež, mogoče pa bomo šli z družino tudi na morje.

                                                                                   Borut Medved

Med počitnicami bom moral zgodaj vstajati, saj bomo doma predvsem delali. Za nekaj dni bomo šli z družino na morje, seveda pa se bom kopal v Kolpi. Počitnice komaj čakam!

                                                                                      Leo Lindič

Učenci 6. in 7. Razreda, OŠ Stari trg ob Kolpi

Komentiraj prispevek