naše dekle

Ana Malešič

13.12.2012 | Foto: Marko Klinc – Foto Life

Ana Malešič

Ana Malešič, 25-letna študentka drugega letnika doktorskega študija informatike, doma iz Rosalnic pri Metliki, je zaposlena kot tehnični menedžer na Evropskem projektu CentraLab in kot asistentka na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju. Sodeluje pri recenziji prispevkov in organizaciji mednarodne blejske konference, pri izvedbi mednarodne Poletne šole in je tudi urednica petih spletnih strani. Vedno vesela in razigrana Belokranjka že sedmo leto živi v Kranju, vsak vikend pa se z veseljem vrača domov, kjer jo čakajo starši ter sestra z družino. Njena želja se je vrniti v domači kraj in postati direktorica ene od organizacij na območju Dolenjske in Bele krajine. Je iskrena, odgovorna, poštena, vztrajna in zanesljiva, ustrežljiva … Rada ima šport, saj je nekaj let resno trenirala nogomet, namizni tenis, boks in karate, sedaj pa vzdržuje svojo kondicijo s tekom. Ana v sebi skriva nežno umetniško dušo, saj se že od otroških let ukvarja z risanjem in je v Kranju in okolici imela že vrsto svojih razstav, piše pa tudi pesmi in je leta 2006 javno predstavila svojo prvo pesniško zbirko. Ana uživa v adrenalinu hitrosti in na motorju. Sama pravi: »Ni lepšega kot vonj usnjenega kombinezona, vonj bencina, zvok motorja in veter v laseh.« GO!

‹ nazaj

Komentarji (14)

13.12.2012Ocenibukov kozliček 
Šment, kakšno zanimivo bitje... pa še 5 zvezdic za varnost... Skratka taprava ;-)
13.12.2012OceniDrago 
Carica res .Ful ponosen ker jo osebno poznam.
14.12.2012Ocenibukov kozliček 
Drago, foušn sem ti.. ;-)
14.12.2012Ocenibivši 
Jaz sem to zanimivo bitje imel pa izgubil...res je nekaj posebnega...
16.12.2012Ocenisedanji 
Jaz imam pa to zanimivo,prijazno in uspešno bitje sedaj in upam da ga nikoli ne izgubim...
17.12.2012Oceni5646456 
Jaz imam pa to zanimivo,prijazno in uspešno bitje sedaj in upam da ga nikoli ne izgubim...
17.12.2012Ocenibukov kozliček 
Pazi, da ne boš postal bivši... sem vrgel uč zanjo.. ;-)
18.12.2012Ocenibivši 
Sedanji, jaz imam na njo samo lepe spomine, veliko je sposobna, pridna, intelignetna, zna te usmerit na pravo pot, predvsem pa ima veliko srce. Sam pazi, je trmasta in vedno uspe kar si zada. Drži jo, jaz sem izgubil tak biser, ki ga nikoli več ne bom najdel. In verjamem, da bo nekoč postala direktorica, ker je to tudi spodobna in zna vodit ljudi in jih slišat.
18.12.2012Ocenihrastov kozel 
Dobr vidva pejta na pivo pa se zmenita:) @bukov kozliček +1
19.12.2012Oceninekdo 
Ana ni samo biser, tisti, ki jo poznamo vemo, da jo zagovarjajo vsi zakladi besed pohval. Ana je moja najboljsa prijatelica, pa se veliko vec. Preko te priložnosti bi se ti rad javno zahvalil, ker si bila vedno ob meni. Ponosni smo nate, kr tako naprej, verjamemo vate in smo ob tebi. 'friends 4 ever' ;) d.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava