posavje

S pogodbeno pošto prihaja tudi prijaznejši delovni čas

4.11.2013 | 14:00 | Besedilo in foto: A. K.

Pogodbeno pošto na Blanci je v upravljanje prevzel Januš Žibert.

Pogodbeno pošto na Blanci je v upravljanje prevzel Januš Žibert.

Žibertu sta srečo na novi poti zaželela direktor novomeške enote Pošte Slovenije Cvetko Sršen (levo) in župan Srečko Ocvirk.

Žibertu sta srečo na novi poti zaželela direktor novomeške enote Pošte Slovenije Cvetko Sršen (levo) in župan Srečko Ocvirk.

Blanca - Prvi korak v praznični november, mesec, ko svoj občinski praznik obeležuje sevniška občina, so danes naredili na Blanci. Svoja vrata je namreč odprla pogodbena pošta, ki jo je prevzel v upravljanje Radečan Januš Žibert.

"Na pošti se je pojavila priložnost, ki sem jo z veseljem izkoristil in krajanom ponudil boljši delovni čas, prav tako pa s pogodbeno pošto v kraju ostajajo tudi vse storitve," je na današnji otvoritvi povedal Žibert, ki si je pred tem že nabiral izkušnje kot poštar.

Novi pogodbeni pošti, že osmi zapored na območju novomeške enote Pošte Slovenije, je vse dobro zaželel tudi direktor omenjene poslovne enote Cvetko Sršen. Kot je poudaril, nova oblika predstavlja najboljšo rešitev za krajane na eni strani in Pošto Slovenije na drugi.

"Verjamem, da bo tudi pogodbena pošta Blanca, kot vse ostale, ki že delujejo, poslovala uspešno," je povedal.

Pošta na Blanci, ki je doslej delovala le dve uri na dan , bo poslej odprta praktično vse dni v tednu (pon, tor, sre, pet do 15:30, čet do 17:00, sob do 11:00) z izjemo nedelje in praznikov. Današnjo slovesnost ob odprtju pošte so sicer s svojim nastopom obogatili učenci tamkajšnje osnovne šole, obiskovalce pa je ob tej priložnosti nagovoril tudi župan Srečko Ocvirk.

‹ nazaj

Galerija (13)

IMG_6644
IMG_6650
IMG_6651
IMG_6652
IMG_6654
IMG_6656
IMG_6658
IMG_6659
IMG_6662
IMG_6664
IMG_6665
IMG_6667
IMG_6673

Komentarji (7)

4.11.2013OceniLojze 
Vse storitve? Nikakor ne, ostale bodo samo tiste storitve ki ne prinašajo skoraj nič. Čeprav je noi pogodbenik žlahtnik od direktorja pošte Sršena, mu to ne bo veliko pomagalo ker bo delal z veliko IZGUBO. In potem bo vrnil koncesijo in pošto na Blanci bodo zaprli za zmeraj......... ja tako je to če je država preveč pohlepna
4.11.2013OceniKmet 
Pa dejte človeku pomagat in kupujte ter opravljajte vse storitve pri njem, na domači pošti, da ne bo člouk zgubu vole že kar takoj na začetku. Ka res ne znate nč druzga ko samo šimfat in obrekovat?
5.11.2013OceniBlančan 
Manjkali so Košmerl in ostala občinska srenja. Tale otvoritev ne bo držala....
5.11.2013Oceniups 
Prejšnja poštarka Darinka je bila zelo v redu, raznašalci tudi in upam bomo z novim poštarjem zadovoljni.
9.11.2013OceniMarjanca 
Sedaj se pa le izkažimo Blančani da želimo pošto ..in opravljajmo storitve pri naši pošti na Blanci...le tako bomo obdržali delovni čas in pošto..sam res eni bi pa imeli radi pošto na Blanci odprto ves dan storitve pa opravljali v Sevnici...potem pa najbolj jokajo da se krajša delovni čas...
5.1.2014Ocenimarjana 
Sam res vsa čast najemniku pošte G.janušu prijaznost in usluge na najvišjem možnem nivoju in želim da raznašalci malo več dobrega o njemu govorite na terenu lahko vam je v vzgled....
30.9.2017OceniLojze 
In tako je prišel zadnji dan dela tote pog. pošte na Blanci ko pošto prevzema nov s.p. Tako je če ljudje hodijo položnice plačeval drugam in ne pomagajo domačinu.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava