kronika

Veja mu je zlomila nogo, neprevidno prehitevanje

15.4.2014 | 11:00 | B. B.

Ukradeni audi. (Foto: PMP Obrežje)

Ukradeni audi. (Foto: PMP Obrežje)

Davi okoli pete ure je na cesti med Črnomljem in Metliko 25-letna voznica osebnega avtomobila nepravilno prehitevala tovorno vozilo in trčila v avtomobil 44- letnega voznika, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.44-letni voznik se je v nesreči lažje poškodoval, povzročiteljica pa bo dobila plačilni nalog.

Vlomi in tatvine

V noči na ponedeljek je v Novem mestu nekdo vlomil v kovinski zabojnik in ukradel šest akumulatorjev in štiri platišča s pnevmatikami. Povzročil je za okoli 5000 evrov škode.

Med 13. in 14. aprilom je v Novem mestu neznanec vlomil v skladiščne prostore podjetja in ukradel  samokolnico, električni mešalnik, kotno brusilko in električni podaljšek. Škode je za okoli 500 evrov.

Med 12. in 14. aprilom pa je v okolici Brežic nekdo iz objekta ob stanovanjski hiši ukradel denar in zlatnino. Lastnico je oškodoval za 1000 evrov.

Med 10. in 14. aprilom je v okolici Črnomlja nekdo vlomil v lesen objekt in odnesel več kosov pohištva, posodo z gorivom, pištolo za kovičenje in jedilni pribor. Lastnika je oškodoval za 1500 evrov.

Ukraden audi

Policisti na mejnem prehodu Obrežje so včeraj popoldan na tovornem vozilu hrvaških registrskih tablic odkrili avtomobil, ki je bil ukraden v Italiji. Med opravljanjem mejne kontrole pri izstopu tovornih vozil so preverjali osebni avtomobil audi Q7, naložen na tovorno vozilo za prevoz vozil, ki ga je vozil državljan Hrvaške. Avtomobil, ki je bil leta 2011 ukraden v Italiji, so zasegli in z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo.

Zlomila mu je nogo

Včeraj se je v gozdu v bližini Sel pri Šumberku huje poškodoval 64-letni moški. V je žagal podrto drevo in je z motorno žago prežagal vpeto vejo, se je ta sprožila in ga udarila po nogi. Reševalci so ga odpeljali v bolnišnico, kjer so mu oskrbeli zlom noge. Policisti bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Foto: PMP Obrežje

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava