kronika

Gorelo v Birčni vasi; uspešna iskalna akcija

18.7.2014 | 07:05 | M. K.

GRC Novo mesto

GRC Novo mesto

V Birčni vasi pri Novem mestu je včeraj ob 11.42 uri gorel lesen objekt, v katerem je bilo nekaj čebeljih panjev in shramba. Objekt, velik okoli 7 x 5 metrov, in dva kmetijska stroja poleg objekta je ogenj popolnoma uničil. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Stranska vas so ogenj pogasili.

Ob 18.35 je v Orešju, občina Šmarješke Toplice, stekla iskalna akcija pogrešane osebe. V iskanju starejše osebe, ki so jo našli nepoškodovano, so sodelovali gasilci PGD Orešje, Šmarjeta in Bela Cerkev ter policija in kinologi Enote reševalnih psov Kinološke zveze Slovenije.

Danes brez elektrike …

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 14.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DOLE PRI JUGORJU, DRAGE ME 1973, JUGORJE 1948.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 10.00 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP SREBRNIČE, ČEŠČA VAS, GROBLJE PRI CEGELNICI;

- od 10.30 do 11.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BRŠLJIN.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

… ponekod pa tudi brez vode

Komunala Brežice obvešča, da bo danes predvidoma med 8. in 11. uro zaradi nujnih vzdrževalnih del motena dobava pitne vode v delu naselja Dobova, Gabrje, Sela, Veliki Obrež in Mali Obrež.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava