kronika

Kolesar trčil v avto. Ponoči po obleke.

28.8.2014 | 15:00 | J. A.

Foto: arhiv DL

Foto: arhiv DL

Včeraj okoli 17.45 se je zgodila prometna nesreča v Črnomlju. Policisti so opravili ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 33-letni kolesar zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v zadnji del osebnega avtomobila, ki ga je voznik ustavil pred prehodom za pešce. Kolesar je padel in se lažje poškodoval, v današnjem poročilu pišejo na PU Novo mesto.

Napihal je

Policisti so včeraj okoli 19. ure v okolici Dolenjskih Toplic ustavili 26 letnega voznika osebnega avtomobila, ki je močno vijugal po cesti in s tem ogrožal druge udeležence v prometu. Odredili so mu preizkus z alkotestom in ugotovili, da je imel v krvi 1.17 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo, čaka pa ga tudi postopek pred okrajnim sodiščem.

Odnesel 25 oblačil

V noči na sredo je je nepridiprav vlomil v skladišče v poslovnega objekta v Trebnjem in odnesel okoli 25 različnih kosov oblačil. S tem je povzročil za približno 500 evrov škode.

Ukradli očala

Včeraj okoli četrte popoldne je v prodajalno v novomeškem BTC prišla skupina mlajših oseb in si ogledovala artikle. Ko so trgovino zapustili, je prodajalka ugotovila, da so odnesli sončna očala, vredna skoraj 60 evrov.

Ob tablico

Neznanec je včeraj popoldne z osebnega avtomobila znamke Citroen xara picasso, ki je bil parkiran pred zdravstvenim domom v Kostanjevici na Krki, odtujil registrsko tablico in lastnika oškodoval za približno 50 evrov

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava