dolenjska

Macedoni predstavil še svojo listo

16.9.2014 | 08:45

Foto: LGM

Foto: LGM

Novo mesto - Po najavi županske kandidature je Gregor Macedoni pred dnevi predstavil še svojo listo za občinski svet. Prepričan je, da gre za močno ekipo, ki se lahko s svojimi znanji in izkušnjami loti katerekoli naloge ali izziva, in da na njej ni posameznikov, ki bi bili osebno ali eksistenčno vezani na novomeški javni sektor.

Nosilec Liste Gregorja Macedonija (LGM) bo Macedoni, sledijo: Renata Zupančič, Boštjan Grobler, Sara Drašković, Janez Povh, Jasna Kos Plantan ...več v priponki.

‹ nazaj

Komentarji (26)

16.9.2014Ocenimiha 
Sami tadesni in nekaj "okrogprinešenih"
16.9.2014OceniPeter 
Imena na listo so pravo malo razočaranje. Jaz Gregor in vsi za mene. Tisti, ki bi zmogli nekaj sami, pa so varno stran od 1. mesta na listi.
16.9.2014OceniTina 
veliko razočarjanje.
16.9.2014Ocenijaka 
In tile naj bi reševali Novo mesto, bruh
16.9.2014OceniNovomeščan 
Podpira ga NSI, dnevno pa vem ur govori z Lukšičem, svakom. Narobe svet.
16.9.2014OceniGrega 
V NSi tinto pijejo. Če stoji pred frančiškansko cerkvijo v času pred in po maši, še ne pomeni, da je farški. Aja, kaj pa kaj Virant?
16.9.2014OceniTito 
Sem dal podporo Macedoniju. Samo zdaj ko vidim koga ima na listi, sem se premislil, ter bom dal glas komu drugemu. Res sem razočaran
16.9.2014OceniDolina Šentflorjanska 
Na prva mesta je res postavil svoje prijatelje, ne pa ljudi, ki bi za Novo mesto lahko kaj konkretnega naredili tudi po strokovni plati. Ampak to isto so storili tudi drugi kandidati. Je v našem političnem prostoru pomebneje "biti naš", kot pa kaj vedeti. Tako da bodo tele volitve spet samo še ena farsa, kot še vsake do sedaj. Na eni strani župani ki bodo promovirali le sebe, na drugi strani pa glasovalni stroj svetnikov, ki večinoma le pridejo po sejnine in dvignit roko, brez da bi vedeli o čem sploh odločajo.
16.9.2014OceniIgopress 
Voliti Macedonija, Lukšičevega satelita, je isto kot voliti Mileno Kramar Zupan. Oboje SD. Izgubljen glas.
17.9.2014OceniPeter-2 
Tale Macedoni še sam ne ve, ali je levi ali desni, očitno bi bil rad povsod, da bi le sebe in prijatelje na stolčke posadil!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava