novice

Dve nesreči na avtocesti; danes brez elektrike

28.9.2014 | 07:10 | M. K.

Dve nesreči na avtocesti; danes brez elektrike

Sinoči ob 20.30 uri sta na avtocesti na odseku Smednik - Drnovo, približno kilometer pred izvozom za Krško, trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče, na vozilih odklopili akumulatorja ter nudili pomoč pri nalaganju vozil na vozilo avtovleke. V prometni nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

Že ob 8.52 je na avtocesti Novo mesto–Ljubljana pri izvozu Višnja gora prišlo do prometne nesreče, v kateri je osebno vozilo zletelo v varovalno ograjo. Gasilci GB Ljubljana in PGD Stična so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalne službe.

Vonj po plinu

Ob 15.17 so na Šmarješki cesti v Novem mestu zaznali vonj po plinu. Gasilca GRC Novo mesto sta z detektorjem za plin preverila okolico, vendar naprava in gasilca nista zaznala prisotnosti plinov.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Metlika obvešča, da bo danes med 8. in 14. uro zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki se oskrbujejo iz TP Klošter, Klošter 2 in Silos Gradac. V primeru slabega vremena bodo dela prestavili.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo danes zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica med 6.30 in 14. uro na območju transformatorske postaje Metalna Krmelj ter na področju nadzorništva Brežice med 8. in 12. uro na območju transformatorskih postaj Črnc, Brežice opekarna, Brežice hladilnica, Kovis Brezina, Brežice silosi, Cundrovec, Bukošek, Bukošek Laze, Bukošek Gabernica, Bukošek križišče, Bukošek Cerjak, Sela Dobova, Sela 2 in Železne jame.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava