kronika

Umrl na delovnem mestu

13.10.2014 | 18:20

Umrl na delovnem mestu

Ob 8.23 je v Brezencah, občina Mirna Peč, v tovarni Cecomp delavec doživel srčni infarkt. Kljub hitri intervenciji in reanimaciji, ki so jo nudili reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto, je moški na kraju umrl. Na kraju so bili prisotni tudi gasilci PGD Mirna Peč, vendar njihova pomoč ni bila potrebna. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Ob 7.50 se je v naselju Malo Hudo, občina Ivančna Gorica, zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo. Gasilci GB Ljubljana in PGD Stična so fizično in požarno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, nudili pomoč policiji in delavcem avto vleke ter očistili cestišče.

‹ nazaj

Komentarji (3)

13.10.2014–4 (1) (5)Ocenikorli 
gasilci so velikokrat nepotrebni
14.10.2014 10 (11) (1)Oceni112 
Ja korli, ti to najbolje veš! Upam da boš takega mnenja tudi ob 2 zjutraj kot bodo gasilci rezali in razmikali pločevino tvojega dragocenega avta, ko te bo le-ta stisnila ob noge, prsni koš, trebuh,... In v večini primerov bodo to prostovoljci, ki opravljajo intervencije, tvegajo svojo glavo, se usposabljajo in vadijo POPOLNOMA BREZPLAČNO. Ali boš pomislil "gasilci so velikokrat nepotrebni" ko bodo iz vode rešili TVOJEGA OTROKA in ga oživljali in oživili... Brezplačno! Pa ne glede na to ali so poklicni ali prostovoljni gasilci. Ne delajo zase, ampak za ljudi. KER SO LJUDJE NA PRVEM MESTU!
14.10.2014–7 (0) (7)Oceni54656 
gasilci, ki režejo na cestah ne delajo to brezplačno. majo zelo dobro plačo. pri vas amaterčkih pa je tako, da preden se zberete že pogori pa še podkuri kdo od vaših

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava