kronika

Trčila avto in motor

17.10.2014 | 07:00 | M. K.

Trčila avto in motor

Gasilci PGE Krško in reševalci NMP ZD Krško so včeraj ob 12.39 uri posredovali pri prometni nesreči osebnega vozila in motornega kolesa v kraju Kremen, občina Krško. Poškodovano osebo so oskrbeli in jo prepeljali v SB Brežice. Gasilci so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč pri oskrbi poškodovane osebe in počistili cestišče. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 12.05 je občan v gozdu pri Gorici, občina Krško, našel neeksplodirani ubojni sredstvi. Posredovala sta pripadnika Državne enote za varstvo pred NUS Dolenjske regije, ki sta odstranila in varno uskladiščila minometno mino kalibra 47 mm italijanske izdelave in topovsko zrno kalibra 47 mm nemške izdelave, oba ostanek iz druge svetovne vojne.

Ob 15.04 so na Črnomaljski cesti v Kočevju gasilci PGD Kočevje nudili pomoč reševalcem pri prenosu starejše občanke, ki je padla v kopalnici stanovanjske hiše.

Ob 13.07 so gasilci PGE Krško nudili pomoč policistom pri iskanju pogrešane osebe na reki Savi z brežino, med HE Blanca in HE Krško. Z iskanjem so zaključili ob 16. uri. Več podrobnosti še ni znanih.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo danes zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice med 8. in 14. uro na območju TP Brežice hladilnica ter na področju nadzorništva Krško mesto med 8. in 9. uro na območju TP Pesje.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava