namig za premik

Veseli december v Črnomlju - Lepa Brena, Trubači, Industrijska cona Kanižarica (ogrevana hala)

27.12.2014 | 20:00

Lepa Brena, Siddharta, S.A.R.S., Dražen Zečić, Ivana Kovač, Marko Nastić ...

Industrijska cona Kanižarica (ogrevana hala), Črnomelj:

19.12.: OLDIES GOLDIES HOUSE - ELECTRO PARTY: MARKO NASTIĆ, GRAMOPHONEDZIE, PAOLO BARBATO, ANGEL ANX

20.12.: DRAŽEN ZEČIĆ, IVANA KOVAČ, FUL ŠPON

25.12.: SIDDHARTA, S.A.R.S., ROCK DEFECT

27.12.: LEPA BRENA, TRUBAČI (FEŠTA BAND)

V Črnomlju se bodo tudi letos poslovili od starega leta z bogatim prednovoletnim programom! V okviru prireditve Veseli december v Črnomlju, ki bo letos potekala v ogrevani dvorani v Industrijski coni Kanižarica v Črnomlju, bodo nastopili Lepa Brena, Dražen Zečić, Siddharta, S.A.R.S., Marko Nastić, Gramophonedzie in mnogi drugi!

Letošnji Veseli december v Črnomlju bo potekal v štirih tematskih večerih: v petek, 19.12.2014 se obeta pravi oldies goldies house-electro party z Markom Nastićem, Gramophonedziejem, Paolom Barbatom in Angel Anxom; v soboto, 20.12.2014, v Črnomelj prihajata Dražen Zečič in Ivana Kovač, hči Miše Kovača, občinstvu pa se bodo predstavili tudi Ful Špon. V četrtek, 25.12.2014, bo v Črnomlju glasno – nastopili bodo Siddharta in S.A.R.S., občinstvo pa bo ogreval lokalni band Rock Defect. Zadnji večer pireditve Veseli december v Črnomlju pa bo zaznamovala ena in edina Lepa Brena – v Črnomelj prihaja v soboto, 27.12.2014, občinstvo pa bodo ogrevali Fešta band (trubači).

Veseli december v Črnomlju nudi nekaj za vsak okus – ne preživite zadnjih decembrskih dni doma; odpravite se v Črnomelj, kjer bo prednovoletno dogajanje letos še posebej pestro! Vstopnice za posamezne koncerte so že na prodaj na Eventimovih prodajnih mestih; organizator je tudi letos pripravil posebne akcijske cene – do 5.12. so vstopnice na voljo po nižjih cenah, vse dni predprodaje velja posebna akcija 3+1 gratis, na prodaj so tudi VIP vstopnice.

Naj se veseli december začne, leto 2015 je pred vrati!

Program prireditve Veseli december v Črnomlju

OLDIES GOLDIES HOUSE - ELECTRO PARTY: MARKO NASTIĆ, GRAMOPHONEDZIE, PAOLO BARBATO, ANGEL ANX

Petek, 19.12.2014 ob 20.00 // Industrijska cona Kanižarica (ogrevana hala), Črnomelj

Veseli december v Črnomlju bo otvoril oldies goldies house-electro party večer. Nastopili bodo Marko Nastić, Gramophonedzie, Paolo Barbato in Angel Anx.

Marko Nastič ja največji srbski techno DJ in producent. Marko je eden od 'graditeljev' razgibane klubske scene na Balkanu in je že davno pritegnil pozornost svetovne javnosti. V svoji več kot 20-letni karieri se je v njegovem žepu nabralo več kot 200 takšnih in drugačnih izidov, Marko pa je tudi stalni gost festivala Exit.

Marko Miličević – Gramophonedzie je z MTV-jevo glasbeno nagrado nagrajen beograjski DJ in glasbeni producent. Njegova glasbena kariera se je pravzaprav začela leta 2000, ko je dobil priložnost za 'študij' na Red Bull Music Academy. Leta 2009 ustvari svetovno uspešnico 'Why don't you', house skladbo, v kateri uporabi sample swing klasike 'Why Don’t You Do Right' (Peggy Lee).

Paolo Barbato je italijanski DJ in glasbeni producent z več kot 30-letno uspešno glasbeno kariero. Je eden od vodilnih italijanskih house DJ-jev, lahko bi ga poimenovali tudi za pionirja house glasbe. Nastopal je že po celem svetu, med drugim je bil stalni gost Ambasade Gavioli.

DRAŽEN ZEČIĆ, IVANA KOVAČ, FUL ŠPON

Sobota, 20.12.2014 ob 20.00 // Industrijska cona Kanižarica (ogrevana hala), Črnomelj

V Črnomelj prihajata tudi Dražen Zečić in Ivana Kovač. Več kot uspešna kariera Dražena Zečića se je začela v začetku devetdesetih let. Je eden izmed najbolj priljubljenih hrvaških pevcev, njegovo ime pa je zagotovilo za polne dvorane in dobro zabavo. Dražen Zečić je hkrati tudi pisec skladb za mnoge druge hrvaške glasbenike. V svoji bogati glasbeni karieri je prejel mnogo glasbenih nagrad, zmagoval na številnih hrvaških glasbenih festivalih in izdal 17 albumov.

Ivana Kovač nase opozori leta 2005, ko posname duet s svojim očetom, velikim Mišem Kovačem, 'Nema mi do tebe nikoga'. Od tu dalje se njena kariera strmo vzpenja – štiri leta je bila pevka v skupini Magazin, plod tega sodelovanja pa sta albuma 'Dama i car' in 'Bossa'n Magazin', od leta 2010 pa se predstavlja samostojno. Na mnogih glasbenih festivalih je prejemala nagrade za svoje skladbe 'Ulice života', 'Moj dragi ima ljubav novo', duet z Draženom Začićem, in druge. Svoj prvi samostojni album izda leta 2013.

SIDDHARTA, S.A.R.S., ROCK DEFECT

Četrtek, 25.12.2014 ob 20.00 // Industrijska cona Kanižarica (ogrevana hala), Črnomelj

Četrtek je rezerviran za rockerje: na Veselem decembru v Črnomlju nastopajo Siddharta, S.A.R.S. in Rock Defect!

Siddharta so ena od naših največjih in najbolj popularni zasedb. Nase so opozorili sredi devetdesetih let in kmalu izdali prvenec 'Id'. Sledilo je mnogo uspešnih studijskih albumov, odmevna sodelovanja s simfoničnim orkestrom, razprodani koncerti, koncertni spektakli (med drugim tudi stadionski koncert, pravi koncertni maraton in druge inovativne poslastice za oboževalce), turneje po tujini, številne glasbene nagrade in priznanja in še bi lahko naštevali.

Srbska zasedba S.A.R.S. je bila osnovana leta 2006. Že njihova prva skladba, 'Budjav lebac', je doživela velik uspeh, ki je skupino čez noč izstrelil na glasbeni zemljevid širše regije. Tri leta kasneje S.A.R.S. izdajo prvenec, na katerem so tudi uspešnice 'Ratujemo ti i ja', 'Ana', 'Rakija'. S.A.R.S. so do danes izdali tri albume ('S.A.R.S.', 'Perspektiva' in 'Kuća časti'), koncertirali so (in še vedno) po celi Evropi in na mnogih festivalih.

27.12.: LEPA BRENA, TRUBAČI (FEŠTA BAND)

Sobota, 27.12.2014 ob 20.00 // Industrijska cona Kanižarica (ogrevana hala), Črnomelj

Lepa Brena bo zaključila celotno prireditev Veseli december v Črnomlju.

Lepa Brena je nedvomno ena od največjih glasbenih zvezd na Balkanu. Kombiniranje tradicionalne ljudske glasbe s popom ji je uspelo mnogo bolje kot komurkoli – in zvezda je bila rojena. V svoji več desetletij trajajoči glasbeni karieri je izdala obilico albumov, njene skladbe, ki so najbolj ostale v kolektivnem spominu ljudi iz bližnje in daljne okolice, pa so 'Čačak, Čačak', 'Mile voli disko', 'Okrećeš mi leđa', 'Sanjam', 'Čik pogodi', 'Dva dana', 'Izdajice' in mnoge druge. Oder si bodo z njo delili Fešta band (trubači).

VSTOPNICE

Vstopnice za dogodek so na voljo na www.eventim.si in vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Cene vstopnic:

19.12.2014 ob 20.00 - Marko Nastić, Gramophonedzie, Paolo Barbato, Angel Anx

cene:

akcijska cena (do 5.12.2014) - 5,90€

redna predprodaja - 7,90€

na dan dogodka - 10€

VIP - 15€ (zajema pijačo dobrodošlice in stojišče na VIP tribuni tik ob odru)

** za vse vstopnice razen VIP in na dan velja tudi AKCIJA 3+1 GRATIS

20.12.2014 ob 20.00 - Dražen Zečić, Ivana Kovač, Ful Špon

cene:

akcijska cena (do 5.12.2014) - 9,90€

redna predprodaja - 11,90€

na dan dogodka - 13€

VIP - 25€ (zajema pijačo dobrodošlice in stojišče na VIP tribuni tik ob odru)

** za vse vstopnice razen VIP in na dan velja tudi AKCIJA 3+1 GRATIS

25.12.2014 ob 20.00 - Siddharta, S.A.R.S., RockDefect

cene:

akcijska cena (do 5.12.2014) - 9,90€

redna predprodaja - 11,90€

na dan dogodka - 13€

VIP - 19€ (zajema pijačo dobrodošlice in stojišče na VIP tribuni tik ob odru)

** za vse vstopnice razen VIP in na dan velja tudi AKCIJA 3+1 GRATIS

27.12.2014 ob 20.00 - Lepa Brena, Trubači (Fešta Band)

cene:

akcijska cena (do 5.12.2014) - 17,90€

redna predprodaja - 19,90€

na dan dogodka - 22€

‹ nazaj