kronika

Mladoletnik že dalj časa nasilen do mame

28.11.2014 | 11:25 | M. M.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Policisti so včeraj mladoletnemu nasilnežu izrekli prepoved približevanja mami zaradi razlogov za sum, da bo ogrozil njeno življenje, osebno varnost in svobodo. Mladoletnik že dalj časa izvaja nasilje nad žrtvijo, saj so ga policisti že obravnavali zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini. Včeraj je mati ponovno fizično napadel in jo žalil.

Policisti so o izrečenem ukrepu obvestili pristojni center za socialno delo in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Mladoletnika bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini, danes poročajo s PU Novo mesto.

Trčila v drevo

Policisti Policijske postaje Novo mesto so bili včeraj dopoldan obveščeni o prometni nesreči pri Otočcu. Ugotovili so, da je 26-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad avtomobilom, zapeljala s ceste in trčila v drevo. Povzročiteljica se je v nesreči lažje poškodovala.

Vozil pijan

Brežiški policisti so v minuli noči na Čatežu ob Savi ustavili 21-letnega voznika osebnega avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. Kršitelj je imel v litru izdihanega zraka 0,62 miligrama alkohola. Odpeljali so ga v prostore za pridržanje in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Ukradli megana

V minuli noči je bil s parkirnega prostora na Seidlovi cesti v Novem mestu ukraden osebni avtomobil znamke Renault Megane coupe, črne barve, letnik 2009, registrskih številk NM KT-448.

Nadlegoval goste lokala

Novomeški policisti so bili sinoči nekaj pred 23. uro obveščeni, da moški v gostinskem lokalu nadleguje ostale goste lokala. 31-letni kršitelj se tudi po prihodu policistov ni pomiril, nadaljeval je s kršitvijo in nedostojnim vedenjem, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitve javnega reda in miru so mu izdali plačilni nalog.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava