kronika

Tudi ob prihodu policistov se ni pomiril

27.3.2015 | 18:00 | M. M.

Foto: PMP Metlika

Foto: PMP Metlika

Krške policiste so sinoči nekaj po 21. uri klicali na pomoč iz Straže pri Raki. Ugotovili so, da je 50-letni kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola, udaril svojo ženo. Tudi po prihodu policistov se ni pomiril in ni upošteval njihovih ukazov, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev javnega reda in miru mu bodo izdali plačilni nalog, so danes poročali s PU Novo mesto.

Z ukradenim čez mejo

Na mejni prehod v Metliki je včeraj na vstop v Slovenijo pripeljal voznik avtomobila Volkswagen multivan. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregledali vozilo. Ugotovili so, da so številke šasije prenarejene, avtomobil pa je bil lani ukraden na Nizozemskem. 29-letnemu državljanu Srbije so vozilo zasegli in o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Vlomilci ne počivajo...

V Kostanjevici na Krki je v noči na četrtek nekdo vlomil v ograjen prostor ob prodajalni in odnesel štiri plinske jeklenke.

Na delovišču v Novem mestu je v isti noči neznanec vlomil v tovorno vozilo in vzel motorno žago in žago za rezanje betona. Lastnika je oškodoval za 1500 evrov.

V Berčicah pri Metliki pa je v zadnji dneh nekdo vlomil v gospodarski objekt in ukradel traktorski obračalnik. Povzročil je za okoli 1000 evrov škode.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava