dolenjska

Brezplačne vstopnice za prireditev ob 650. obletnici

30.3.2015 | 18:00 | B. B.

Režiser občinske proslave bo ravnatelj APT Matjaž Berger (Foto: R.B., arhiv DL)

Režiser občinske proslave bo ravnatelj APT Matjaž Berger (Foto: R.B., arhiv DL)

Novo mesto - Prihodnji četrtek, 9. aprila, ob 20. uri bo v Športni dvorani Leona Štuklja osrednja slovesnost ob 650. obletnici ustanovitve Novega mesta. Za programski del bo poskrbel režiser Matjaž Berger, predstava pa nosi naslov Kakor poješ ti v sredini zemeljske oble, poje po eden na skrajnem severu, jugu, vzhodu in zahodu.  Častni gost bo predsednik vlade Miro Cerar.

Na voljo so brezplačne vstopnice, ki jo pridobite preko sistema Eventbrite, kamor se vpišete (registracija) in jo natisnete. Vstop v dvorano bo možen le z natisnjeno vstopnico.

V sistem se lahko vpišete tudi v TIC (Glavni trg 6), kjer bodo natisnili vašo vstopnico.

‹ nazaj

Komentarji (10)

30.3.2015–1 (0) (1)OceniTole je pa grdo 
Običajno je najmnožičnejši obisk takih prireditev iz strani penzionistov. Imajo pač največ časa. Tokrat se je nova, mlada občinska oblast očitno odločila, da penzionistom, vsaj tistim manj veščim računalništva, vstop prepove. Tudi v redu. Da bodo le eni zaslužili , pa četudi ne bi bilo nobenega gledalca. Če gre za prireditev ob 650 obletnici MOJEGA mesta, potem se ABSOLUTNO ne mislim vpisovati v nikakršen prodajni internetni portal. Nikomur ne bom dajal svojih osebnih podatkov, če želim počastiti MOJE mesto. Tudi prireditev ob kulturnem prazniku je zastonj. Že vsa leta. Pa ni treba nikomur nikakršnega vpisovanja. Pridejo pa lahko od doktorjev znanosti do nepismenih. Naj ugibam - sistem registracije ZASTONJSKIH KART ni zastonj in bo z njim nekdo zaslužil? Lahko vidim predračun za izvajanje usluge "prodaje" zastonjskih kart?
30.3.2015OceniJan 
Kje so dobili idejo za datum? Če že ne more biti takrat ko bi moral biti, torej 2 dni prej, bi prireditev dali vsaj na petek ali soboto.
30.3.2015Ocenisenad 
kaj se je zgodilo s tisto predstavo ko so hodil žabci s plavutkami po konzolnem mostu? že dolgio nisem videl teh prizorov pa to???
30.3.2015 1 (1) (0)OceniBralec 
čista demagogija s temi kartami. Kdo bo pa ploskal ....
31.3.2015OceniObčinski režiser 
Matjaž Berger ostaja v sredini zemeljske oble, medtem ko se oblast menjava.
2.4.2015Ocenikastelic 
gospod brez imena;to je pa grdo;mene ste osebno uzalil ,jaz sem delal 49.let in tri mesece ko boste vi toliko delovno dobe imeli ,se potem lahko znasate na penzoniste, lep dan zelim kastelic,ps.drugic z pravem preimkom
2.4.2015OceniNe razumem 
Kastelic, o čem vi to? Zapis zgoraj v resnici očita organizatorjem proslave, da so brez potrebe otežili dostop starejšim upokojencem.
2.4.2015Ocenikastelic 
jaz s tem mislim kod upokojenec ,da nisem vec za nobeno rabo in se vec kot upokojenen na nobeno stvar ne razumem(recimo racunalnika in tako dalje) pozdrav
2.4.2015Ocenipenzionist 
G. kastelic, samo vi uživajte v penziji in ne se preveč sekirat za vsako malenkost.
6.4.2015OceniSlabo kaže 
V šestih dneh so uspeli oddati 500 vstopnic. Do predstave je še 3 dni, dvorana pa sprejme 3500 gledalcev. Toliko o birokratih, ki so uspeli zbirokratizirati tako preprosto zadevo, kot je brezplačna osrednja občinska prireditev. Popolna degradacija kulture, ki jo lahko gledaš le, če si natisneš karto v stilu bona za ceneno pizzo preko Kuponkota. V zameno pa te bodo potem reklamarji nadlegovali z oglasnimi sporočili. 650 obletnica bo tako tudi dan, ko je umrla novomeška kultura in odstopila prostor biznisu.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava