nogomet

V Opatiji umrl nekdanji nogometaš Bele krajine

29.6.2015 | 08:15 | STA, M. M.

ilustrativna slika (Foto: I. V., arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: I. V., arhiv DL)

Reka - V Opatiji je včeraj v prometni nesreči izgubil življenje 36-letni nekdanji hrvaški nogometni reprezentant Goran Brajković, ki je med aktivno nogometno kariero nosil tudi dresa Reke slovenskega trenerja Matjaža Keka in Bele krajine, je poročala hrvaška tiskovna agencija Hina. Brajković se je smrtno ponesrečil za krmilom motocikla.

Kot so poročali na spletni strani Riječan.in, se je tragična nesreča zgodila v trenutku, ko se je Brajković z motociklom s stranske ceste želel vključiti v promet, pri tem ga je zadel voznik osebnega vozila golf z reško registracijo, Brajković je umrl na kraju nesreče.

Brajković je nazadnje igral za hrvaški tretjeligaški klub Opatijo, kjer je bil po koncu tekmovalne poti trener najmlajših selekcij. Nekdanji hrvaški nogometni reprezentant v selekcijah do 20 in do 21 let, na članskem seznamu je bil le v letu 2001, na dveh prijateljskih tekmah proti Južni Koreji, se je najbolj izkazal v dresu svojega prvega kluba Reke, za katero je od 1998 do 2003 na 131 tekmah zabil devet golov. Nato je sledil odhod v kijevski Arsenal, za katerega se v eni sezoni ni naigral, bil pa je tudi član Pomorca, slovenske Bele krajine, islandskega kluba HK Kopavogs, albanskega kluba Flamurtari Vlore in grške Kastorie.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava