kronika

Danes brez elektrike ali vode

2.7.2015 | 07:10 | M. K.

Danes brez elektrike ali vode

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 10.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KZ DRAGATUŠ, TP ŠIPEK;

- od 11.00 do 13.00 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DRAGATUŠ.

Nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 12.00 ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GRABROVEC.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 11.00 ure prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP K ROKU;

- od 8.00 do 10.00 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP JURNA VAS.

Nadzorništvo Šentjernej obvešča, da bo danes od 8.00 do 12.00 ure prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DOLE.

Nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo danes od 10.00 do 14.00 ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP RAZBORE.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo danes zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica med 8. in 14. uro na območju TP Podvrh, Trnovec, Komorivec, Pusti vrh, Priklence, Poklek, Selce, Krajna Brda in Krajna Brda 2.

Ponekod brez vode

JP Komunala Črnomelj obvešča uporabnike pitne vode, da bo danes med 8.00 in 12.00 uro prekinjena oskrba s pitno vodo v naseljih Velika Lahinja in Butoraj zaradi izvedbe prevezave vodovoda.

JP Komunala Metlika obvešča uporabnike pitne vode naselij Drašiči, Železniki in Krmačina, da bo danes od 8.00 do predvidoma 15.00 ure motena preskrba s pitno vodo zaradi obnove vodovodnega omrežja.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava