rokomet

Krkaši priprave začeli s štirimi okrepitvami

28.7.2015 | 14:25 | M. M.

Jernej Papež, Jure Jeraj, David Kovačič in Timon Orlič (Foto: MRK Krka)

Jernej Papež, Jure Jeraj, David Kovačič in Timon Orlič (Foto: MRK Krka)

Krkaši priprave začeli s štirimi okrepitvami

Novo mesto - Na včerajšnjem prvem srečanju članske ekipe Moškega rokometnega kluba Krka v ŠD Marof je ekipo pozdravil tudi predsednik kluba Marjan Kukman, ki je novomeškim rokometašem med drugim zaželel uspešno sezono.

Kot so sporočili iz kluba, so se na srečanju predstavili tudi novinci. Dres Krke bodo to sezono po odhodu Žige Smolnika, Bojana Božiča, Roberta Cvikla in Blaža Rojca nosili Jure Jeraj (vratar), Novomeščani so v svoje vrste zvabili tudi znanca novomeške publike Jerneja Papeža (desni zunanji), na položaju krožnega napadalca bo David Kovačič, ter povratnik po poškodbi Timon Orlič (levo krilo). Na zboru tokrat zaradi reprezentančnih obveznosti in priprav na kadetsko svetovno prvenstvo v Rusiji ni bilo le mladega Jana Bevca.

Trener Mirko Skoko ima torej za prihajajočo sezono odlično sestavljeno ekipo, zaveda se, da bo letošnja sezona dolga, še bolj naporna in pomembnejša od lanske: "Vesel sem, da so fantje prišli na zbor zdravi, dobre volje in visoko motivirani za naloge, ki nas čakajo v tem mesecu. Ne bo lahko, veliko bo pretečenega znoja, a verjamem, da bodo zmogli."

Ekipa je torej z resnim delom začela že včeraj, do začetka prvenstva bodo opravili 46 treningov in odigrali najmanj osem prijateljskih tekem. Prva bo že naslednjo sredo, 5. avgusta, ko se bodo krkaši v Podčetrtku srečali z belorusko ekipo HC Brest Meshkov.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava