mladi dopisnik

Ogled predstave Cvetje v jeseni

25.9.2015 | 13:20 | Manca Simončič, 8. b, OŠ Boštanj

Ogled predstave Cvetje v jeseni

Boštanj, Novo mesto - Končno je napočil ta dan, ko nekateri učenci 7., 8. in 9. razreda nismo imeli pouka, saj smo se skupaj z učiteljicama Vesno Kralj in Silvestro Kotar odpravili v Novo mesto na ogled muzikala Cvetje v jeseni.

Bil je četrtek, 17. septembra, in vsi smo komaj čakali, da smo se usedli na avtobus in se pogovarjali. Nekateri so celo brali knjige, večina pa ni mogla zdržati brez telefonov. Po dobri uri vožnje smo prispeli pred Kulturni dom Janeza Trdine, kjer smo dobili vstopnice in se podali v dvorano, kjer smo imeli najboljše sedeže: v 1., 2. in 3. vrsti na sredini. Mislim, da so nam marsikateri osnovnošolci in dijaki zavidali.

Naenkrat so se ugasnile luči in začela je igrati glasba, nato so se na odru prikazali igralci in predstava se je začela. Nastopajoči so igrali, peli in plesali. Publika je uživala in bilo je neverjetno, saj so pred nami stali znani slovenski igralci. V glavnih vlogah so bili Matjaž Robavs, Maja Martina Merljak, Jure Ivanušič, Alenka Kozolc in drugi.

Po koncu predstave smo se skupaj odpeljali nazaj v Boštanj in o našem lepem doživetju poročali svojim zavistnim sošolcem.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava